Twenthe deelt de punten met DSVD

Na een bloedeloos eerste half uur nam Twenthe het heft in handen. Desondanks slaagde de equipe van trainer Hans Dirksen er in het laatste kwartier van de eerste helft niet in de Deurningse muur te passeren. Na de rust lukte dit wel. Wouter Leusink dook op voor de doelman DSVD en schoot via de binnenkant van de paal de 1-0 op het scorebord. Lang kon Twenthe niet genieten van deze voorsprong, want drie minuten later kwam DSVD alweer op gelijke hoogte na zwak ingrijpen van de Goorse defensie. DSVD drong aan, maar het was doelman Bas Zweers die met puik keeperswerk zijn ploeg op de been hield. In de slotfase ging Twenthe op jacht naar de overwinning, maar op ’t Piepwillem bleef het bij 1-1. Wel viel er nog een rode kaart aan Twenthe-kant. Koud in het veld kon de ingevallen Remco Kingma alweer gaan douchen, na een tackle van achteren op een speler van DSVD. 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe krijgt te weinig tegen LSV31 maart 2019 Twenthe krijgt te weinig tegen LSV VV Twenthe heeft slechts een punt overgehouden aan het duel met LSV uit Lonneker. De ploeg van trainer Hans Dirksen was in eigen huis de bovenliggende partij, maar bleef steken op 1-1. In […]
  • Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht28 oktober 2018 Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht Twenthe boekte vanmiddag de tweede overwinning van dit seizoen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won op eigen veld met 2-0 van Avanti Wilskracht, de nummer twee van de ranglijst en voor […]
  • Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV4 november 2018 Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV In een doelpuntrijke wedstrijd ging vv Twenthe vanmiddag in Lonneker onderuit tegen LSV: 4-3. Twenthe stond na een kwart wedstrijd nog met 2-3 voor maar kreeg daarna nog twee tegentreffers […]
  • Twenthe boekt eerste seizoenszege3 november 2019 Twenthe boekt eerste seizoenszege Twenthe heeft de eerste overwinning in dit seizoen binnen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won in en tegen vv Buurse met 0-2. Stijn Jeurlink zette Twenthe al na twee minuten op […]
  • Twenthe zet grote stap richting lijfsbehoud18 april 2019 Twenthe zet grote stap richting lijfsbehoud Het moet wel heel raar lopen als vv Twenthe volgend seizoen niet opnieuw derdeklasser is. Het cruciale kelderduel tegen KVV Losser werd vanavond met 2-1 gewonnen en daarmee zette de ploeg […]