Twenthe deelt de punten met DSVD

Na een bloedeloos eerste half uur nam Twenthe het heft in handen. Desondanks slaagde de equipe van trainer Hans Dirksen er in het laatste kwartier van de eerste helft niet in de Deurningse muur te passeren. Na de rust lukte dit wel. Wouter Leusink dook op voor de doelman DSVD en schoot via de binnenkant van de paal de 1-0 op het scorebord. Lang kon Twenthe niet genieten van deze voorsprong, want drie minuten later kwam DSVD alweer op gelijke hoogte na zwak ingrijpen van de Goorse defensie. DSVD drong aan, maar het was doelman Bas Zweers die met puik keeperswerk zijn ploeg op de been hield. In de slotfase ging Twenthe op jacht naar de overwinning, maar op ’t Piepwillem bleef het bij 1-1. Wel viel er nog een rode kaart aan Twenthe-kant. Koud in het veld kon de ingevallen Remco Kingma alweer gaan douchen, na een tackle van achteren op een speler van DSVD.