Klinkende zege GFC in Markelo

GFC boekte vanmiddag een klinkende 0-4 zege op één van de titelkandidaten in de vierde klasse G, Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Romano Lammertink denderde met name in de tweede helft over de opponent heen en maakte een aantal wonderschone doelpunten. Na een 0-0 ruststand werd de ban gebroken door Remon Peters die prachtig binnen schoot vlak na rust. GFC was heer en meester op het sportpark aan de Endemansdijk en kwam door een goal van Olaf Siegers op 0-2 die goed werd bediend door spits Tim Wassink. Wassink tekende zelf, op hele fraaie wijze voor de 0-3 en stiftte ook de 0-4 in het Markelose doel. Bij GFC was er ook nog de rentree van Thijs Moormann die na een slepende knieblessure zijn rentree maakte. GFC heeft nu 18 punten uit 12 duels en is tiende op de ranglijst net achter Hector dat twee punten meer heeft maar ook al twee duels meer gespeeld heeft. Voor de Hofderby speelden ook de pupillen van Markelo jo9-1 en GFC jo9-1 tegen elkaar. Ook die wedstrijd werd in Goors voordeel beslist: 4-7.

Gerelateerde berichten

  • GFC dendert door7 april 2019 GFC dendert door De opmars van GFC in de vierde klasse G heeft vandaag een prachtig vervolg gekregen in de Hofderby tegen Sportclub Markelo. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-0 en dat is […]
  • GFC geeft 3-0 voorsprong uit handen6 september 2020 GFC geeft 3-0 voorsprong uit handen GFC heeft het tweede bekerduel tegen Achilles ’12 uit Hengelo met 3-3 gelijk gespeeld. De rood zxwarten kwamen voor rust met 3-0 voor maar gaven die voorspring na de thee uit handen. Olaf […]
  • GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland9 mei 2019 GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland GFC heeft vanavond de inhaalwedstrijd tegen sv Broekland met 5-2 gewonnen. De rood-zwarten knokten zich op eigen veld na een 0-2 ruststand terug in het duel en kwamen na de thee vijf keer […]
  • Verdedigingsfouten en rode kaart nekken GFC in Deventer2 december 2018 Verdedigingsfouten en rode kaart nekken GFC in Deventer GFC ging vanmiddag in Deventer hard onderuit tegen DAVO. Het werd uiteindelijk 6-3 maar de wedstrijd was na 25 minuten al gelopen en dat had GFC volledig aan zichzelf te danken. Al na een […]
  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]