Van Wijnen in nieuw PR naar brons

Esther van Wijnen heeft zaterdag een knappe prestatie behaald bij de Triatlon van Bathmen. De Goorse sportschoolhouder werd door Remco Geerdink en Nico van Putten (zie foto) naar een derde plek geschreeuwd door haar trainer. De tijd van 2.30,50 betekende een nieuw persoonlijk record. Volgende staan er meer Goorse deelnemers aan de start bij de triatlon van Vroomshoop. Dan zullen ook twee jeugdgroepen uit Goor meedoen.

afb0106

Gerelateerde berichten

  • Duitse staande vermist De Meene13 november 2017 Duitse staande vermist De Meene Een Duitse staande, luisterend naar de naam Tukker, heeft vanmiddag in De Meene het hazenpad gekozen. Tukker is twee jaar oud en gechipt. Heeft u Tukker gezien of heeft u informatie over […]
  • Voice Sanne zingt bij opening stadshart28 november 2013 Voice Sanne zingt bij opening stadshart Vorige week zong ze op vrijdagavond nog voor een miljoenenpubliek in de live-shows van The Voice of Holland op RTL4. Morgenavond zal ze bijna letterlijk de 'sterren aan de hemel' zingen in […]
  • Rode Kruis zoekt aantal vrijwilligers13 september 2012 Rode Kruis zoekt aantal vrijwilligers De Rode Kruis afdeling Hof van Twente zoekt vrijwilligers. De stichting organiseert tal van activiteiten voor ouderen,┬ámensen met een beperking en sociaal zwakkeren binnen de gemeente. Het […]
  • Half miljoen voor snelheidsverlagingen7 juli 2009 Half miljoen voor snelheidsverlagingen De veranderingen die het invoeren van de 60 km-zones in het buitengebied van Goor moeten bevorderen gaan een half miljoen euro kosten. Dat blijkt uit een adviesnota die de gemeente heeft […]
  • Playbackshows steeds populairder en creatiever14 januari 2019 Playbackshows steeds populairder en creatiever Ze waren weer afgeladen vol. De kantines van SV Hector en Twenthe. Bij beide clubs werd gisteren de zeer prestigieuze playbackshow georganiseerd. Bij Hector al jaren een rijke traditie, […]