Zakelijk vloggen voor ZZP-ers

Wie als ZZP’er aan de slag is in Goor en omgeving kan komende donderdag terecht bij Boekwerk boven de bibliotheek in Goor voor een cursus ‘zakelijk vloggen’ Kelvin Vehof geeft dan tips hoe je een dergelijke vlog maakt en filmt en hoe die op een goede manier te posten op social media een website. De praktische workshop begint om 16.00 uur en is toegankelijk voor alle ZZP-ers in de gemeente Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe gemeentelijke site als ‘etalage’13 juni 2017 Nieuwe gemeentelijke site als ‘etalage’ De gemeente Hof van Twente heeft een site online gezet waarop inwoners van Goor en de overige kernen in de Hof van Twente verhalen- en beelden kwijt kunnen over de eigen leefomgeving en […]
  • Goorse wegen glad, meisje raakt gewond21 januari 2016 Goorse wegen glad, meisje raakt gewond Het was op veel plaatsen in Goor spiegelglad gisteravond. Veel wegen, met name in de woonwijken waar niet preventief gestrooid is, werden geteisterd door opvriezing. Op de Hogenkamp raakte […]
  • Open Huis ondernemers Laarschool19 november 2018 Open Huis ondernemers Laarschool De ondernemers die zich gevestigd hebben in de voormalige Laarschool houden zaterdag 1 december een Open Dag onder de titel 'Lokaal ondernemen' waarbij diverse workshops te volgen zijn. Zo […]
  • dannymekic9 mei 2013 Danny Mekic spreekt voor leden Goor Collectief Het Kennis Collectief van Goor Collectief organiseert op woensdag 22 mei voor haar leden een 'Thema-avond Communicatie' in De Reggehof. Gastspreker deze avond is de multidisciplinaire […]
  • 11 januari 2012 Morsink lanceert unieke Facebook-applicatie Het Goorse makelaarskantoor Morsink heeft sinds kort de Facebookpagina uitgebreid met het complete woningaanbod, inclusief een zoekmogelijkheid. Bezoekers kunnen een woning delen met […]