Klussers gezocht voor Kukelnest tijdens NL Doet

De medewerkers van kinderboerderij ’t Kukelnest zitten met de handen in het haar. Zij hadden voor NL Doet op vrijdag 15 maart gerekend op 70 leerlingen van het ROC Twente maar die hebben zich afgemeld wegens organisatorische problemen, een lerarentekort en een staking. Het is de bedoeling om dan insectenhotels (foto) te maken die moeten worden geplaatst in de onlangs aangelegde vlindertuin. Om de werkzaamheden toch te kunnen verrichten is ’t Kukelnest nu naarstig op zoek naar andere groepen die de handen uit de mouwen willen steken. Daarbij wordt bijvoorbeeld gedacht aan sportteams en vriendengroepen. Er wordt op 15 maart geklust tussen 10:00 uur en 15:00 uur. Wie zich geroepen voelt wordt gevraagd zich te melden via telefoonnummer 0547-273027.

Gerelateerde berichten

  • Kukelnest blij met NL Doet16 maart 2019 Kukelnest blij met NL Doet Er waren bij kinderboerderij 't Kukelnest grote twijfels over het welslagen van NL Doet dit jaar. Dit vanwege de afzegging van een grote groep leerlingen van het ROC van Twente. Een […]
  • Schilderen in de modder…10 maart 2017 Schilderen in de modder… Met voorzichtige passen werkt ze zich met laarzen aan door de modder waar diep in weg zakt om bij het varkensverblijf op kinderboerderij 't Kukelnest te komen. In haar hand een kwast en […]
  • Bijenwerkdag tijdens NL Doet in Goor28 februari 2018 Bijenwerkdag tijdens NL Doet in Goor De Stadslandbouw in de Kerkstraat en de wijk 't Gijmink is tijdens NL Doet op zaterdag 10 maart aanstaande h√©t decor van een bijenwerkdag die wordt georganiseerd door de Bijenbeweging […]
  • Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten25 juli 2018 Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten De verzengende hitte heeft allerlei gevolgen. Zo ook voor de openingstijden van de Goorse kinderboerderij 't Kukelnest. Daar is vanochtend besloten om tot nader order 's middags om 14:00 […]
  • Het Kukelnest als voorbeeld bij Jantje Beton19 maart 2017 Het Kukelnest als voorbeeld bij Jantje Beton Het Kukelnest in Goor wordt bij de Stichting Jantje Beton uitgedragen als leidend voorbeeld. Een filmpje van de Goorse¬†kinderboerderij om te laten zien hoe ze daar werken wordt aangedragen […]