Klussers gezocht voor Kukelnest tijdens NL Doet

De medewerkers van kinderboerderij ’t Kukelnest zitten met de handen in het haar. Zij hadden voor NL Doet op vrijdag 15 maart gerekend op 70 leerlingen van het ROC Twente maar die hebben zich afgemeld wegens organisatorische problemen, een lerarentekort en een staking. Het is de bedoeling om dan insectenhotels (foto) te maken die moeten worden geplaatst in de onlangs aangelegde vlindertuin. Om de werkzaamheden toch te kunnen verrichten is ’t Kukelnest nu naarstig op zoek naar andere groepen die de handen uit de mouwen willen steken. Daarbij wordt bijvoorbeeld gedacht aan sportteams en vriendengroepen. Er wordt op 15 maart geklust tussen 10:00 uur en 15:00 uur. Wie zich geroepen voelt wordt gevraagd zich te melden via telefoonnummer 0547-273027.

Gerelateerde berichten

  • Kukelnest blij met NL Doet16 maart 2019 Kukelnest blij met NL Doet Er waren bij kinderboerderij 't Kukelnest grote twijfels over het welslagen van NL Doet dit jaar. Dit vanwege de afzegging van een grote groep leerlingen van het ROC van Twente. Een […]
  • Wie helpt op de kinderboerderij tijdens NL Doet?4 februari 2022 Wie helpt op de kinderboerderij tijdens NL Doet? Kinderboerderij 't Kukelnest is op zoek naar vrijwilligers die op vrijdag 11- en zaterdag 12 maart de handen uit de mouwen willen steken om het terrein aan de Lintelerweg een opknapbeurt […]
  • Schilderen in de modder…10 maart 2017 Schilderen in de modder… Met voorzichtige passen werkt ze zich met laarzen aan door de modder waar diep in weg zakt om bij het varkensverblijf op kinderboerderij 't Kukelnest te komen. In haar hand een kwast en […]
  • Kukelnest gaat fors uitbreiden26 april 2022 Kukelnest gaat fors uitbreiden Kinderboerderij Het Kukelnest gaat het terrein aan de Lintelerweg een forse upgrade geven. Er zal een andere inrichting komen van het terrein waardoor een bezoek aan de Goorse […]
  • Kukelnest koploper met vrijwilligers tijdens NL Doet13 maart 2022 Kukelnest koploper met vrijwilligers tijdens NL Doet Op diverse plekken in Goor hebben mensen vrijwilligerswerk gedaan in het kader van NL Doet de afgelopen twee dagen. Landelijk gezien is de Goorse kinderboerderij Het Kukelnest één van de […]