Noud Boesveld kinderprins CV Sterzo

De 7-jarige Noud Boesveld is de nieuwe kinderprins van CV Sterzo. De jonge hoogheid werd gisteravond geïnstalleerd voorafgaand aan het bezoek dat de Goorse carnavalsvereniging bracht aan DAC De Roos. Boesveld wordt geassisteerd door adjudant Joah ten Hake. De nieuwe kinderprins zit in groep 4 van de Gijminkschool en zal daar ook komende vrijdag een bliksembezoek brengen als ook de Albatros en de Heeckerenschool worden aangedaan. Zaterdagmiddag is het Kindercarnaval bij De Ster waar kinderen en groepen nog steeds kunnen inschrijven voor de Playbackshow. Het bezoek van Hofprins Henri en zijn gevolg aan de cliënten van De Roos viel ook gisteren weer in goede aarde en leverde veel lachende gezichten en een aantal klinkende polonaises op in het gebouw aan de Rozenstraat.

Kinderprins Noud Boesveld met naast zich Joah ten Hake. Hofprins Henri daarachter met zijn adjudanten Johan Alink (l) en Ramon Freriksen (r)

Gerelateerde berichten

  • Drie dolle dagen voor Goorse carnavalisten28 februari 2022 Drie dolle dagen voor Goorse carnavalisten Het zogenoemde 'alternatieve' carnaval is in het Goorse goed gevierd. Het kan weer na de afschaffing van de coronamaatregelen en dus was het voor deze editie drie dagen feest. Dat begon […]
  • Carnavalsweekeinde in Goor…25 februari 2022 Carnavalsweekeinde in Goor… Het is niet zoals ze bij CV Sterzo gewend zijn maar feest wordt het sowieso. Het alternatieve carnavalsweekeinde in Goor wordt vanavond gevierd in het voorcafé van De Ster waar onder meer […]
  • Geen officieel carnaval, wel Jubileumloterij CV Sterzo27 januari 2022 Geen officieel carnaval, wel Jubileumloterij CV Sterzo Ondanks de heropening van de horeca zijn er in het Goorse ook dit jaar geen carnavalsfeesten van CV Sterzo. De vereniging heeft dit besloten omdat er nog teveel beperkingen gelden zoals […]
  • Mark Altena jubileumprins CV Sterzo27 november 2021 Mark Altena jubileumprins CV Sterzo Mark Altena is de nieuwe hoogheid van CV Sterzo. Hij kwam vanmiddag op spectaculaire wijze op in de achterzaal van De Ster. De nieuwe prins van de Goorse carnavalsvereniging is de elfde […]
  • Nieuwe Hofprins CV Sterzo: Wie zou het zijn?26 november 2021 Nieuwe Hofprins CV Sterzo: Wie zou het zijn? Het is op dit moment nog onzeker of de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo morgenmiddag ten tonele verschijnt in zaal De Ster. Dat is afhankelijk van de […]