Met Franje op reis

Reisland, het onderdeel van de Stichting Franje dat zich bezighoudt met het organiseren van dagtochten, heeft weer een nieuw programma samengesteld. Er wordt gereisd met een comfortabele touringcar en de vrijwilligers van de Stichting Franje zorgen voor de begeleiding. Indien gewenst kan de rollator of een rolstoel mee zodat de minder mobiele medemens ook van deze dagtochten kan genieten. Er is een boottocht door Amsterdam, een toertocht door Montferland, een tocht naar de bollen in de Flevopolder met aansluitend een bezoek aan het tapijtmuseum in Genemuiden.


De tochten zijn volledig verzorgd met koffie en iets lekkers, een lunch en aan het einde een afscheidsdiner. De volledige informatie over het programma van Reisland van de Stichting Franje vindt u in het boekje: Reisland, dagtochten 2019. Hebt u het boekje niet ontvangen maar bent u toch geïnteresseerd in het programma dan is het boekje af te halen bij Welzijnsorganisatie Salut aan de Rozenstraat.  

Gerelateerde berichten

  • Rolstoelbus van Goor naar Kiev30 juni 2022 Rolstoelbus van Goor naar Kiev De Vereniging Hof van Twente – Kiev-Pechersk heeft een bijzonder verzoek van een humanitaire organisatie voor hulp aan ouderen en gehandicapten in Kiev. kunnen inwilligen. Het ging om de […]
  • Scootmobielclub gaat weer op pad12 april 2022 Scootmobielclub gaat weer op pad De Goorse scootmobielclub van de Stichting Franje gaat weer van start met gezellige toertochten. Komende vrijdagmiddag 15 april vertrekt de eerste om 13:30 uur vanaf het Franje-gebouw aan […]
  • Franje gaat koken voor eenzame ouderen29 september 2021 Franje gaat koken voor eenzame ouderen 'Franje kookt over' is de titel van een actie voor alle ouderen uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente die op zoek zijn naar gezelligheid, verbondenheid én een lekkere […]
  • Fleurig steuntje in de rug van de Lionsclub21 februari 2021 Fleurig steuntje in de rug van de Lionsclub Een fleurig steuntje in de rug. Zo wordt het genoemd door de leden van de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim. In samenwerking met verpleeghuis Herfstzon, Salut Welzijn en de Stichting […]
  • Pand Kloosterlaan nu ook eigendom van Franje3 maart 2020 Pand Kloosterlaan nu ook eigendom van Franje Stichting Franje is nu officieel eigenaar van het voormalige pand van het Rode Kruis aan de Kloosterlaan. De officiële overdracht heeft afgelopen donderdag plaatsgevonden. “Wij zijn enorm […]