Winst voor GFC bij speedsoccer

De afgelopen maanden hebben teams van GFC, Markelo, Sv Hector, Sv Delden en DEC’10 met elkaar gestreden in de competitie van SpeedSoccer Oost Nederland. Deze speciale Hof Competitie is tot stand gekomen in samenwerking met desbetreffende verenigingen en vond dit jaar voor het eerste plaats. Op basis van gelijkwaardigheid heeft elke vereniging één of meerdere teams geleverd. Bij de JO11 was er winst voor het team van GFC. Bij JO15 wist Hector een tweede plek te bemachtigen. JO12 en JO13 werd gewonnen door Markelo.

Gerelateerde berichten

  • Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse1 oktober 2022 Thuiswedstrijden voor Goorse clubs in vierde klasse Wie vandaag en morgen zin heeft aan een potje voetbal kijken heeft in Goor wat te kiezen. De vlaggenschepen van de Goorse clubs spelen alle drie een thuiswedstrijd. Allereerst komt GFC […]
  • Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs24 september 2022 Competitiestart met uitduels voor Goorse voetbalclubs Dit weekeinde start na een aantal bekerduels, waarin de Goorse clubs alle drie strandden in de poulefase, met de eerste competitieronde. Vanmiddag begint GFC, nu spelend in de zaterdag […]
  • Bekervoetbal: winst, gelijkspel en verlies voor Goorse clubs13 september 2022 Bekervoetbal: winst, gelijkspel en verlies voor Goorse clubs Wisselend succes vanavond voor de Goorse voetbalclubs in de districtsbeker. Zo wist GFC te winnen in Oldenzaal. FC Berghuizen werd met 3-1 verslagen. Tim Wassink (2x) en Olaf Siegers […]
  • Goorse stadsderby’s op 20 november en 16 april20 augustus 2022 Goorse stadsderby’s op 20 november en 16 april De KNVB heeft de competitie-programma's vrijgegeven en daaruit wordt duidelijk dat de stadsderby's tussen vv Twenthe en SV Hector in de zondag vierde klasse B op zondag 20 november […]
  • Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend29 juli 2022 Indeling bekertoernooi en Hoftoernooi bekend De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs weten waar ze aan toe zijn als het gaat om het regionale bekertoernooi en het Hoftoernooi dat om 10 september bij WVV'34 in Hengevelde wordt […]