Jury kiest winnaars Duurzaamheidsprijs

De jury van de Duurzaamheidsprijs (foto) heeft uit de 35 inzendingen zes winnaars gekozen. Deze winnaars worden 10 maart bekend gemaakt tijdens de grande finale. Op 1 maart gaat de stembus open voor de publieksprijs. Vanaf die dag en met de finale op zondagmiddag 10 maart gaat de stembus voor de Publieksprijs voor Jongeren en Publieksprijs voor Volwassenen open op deze site.

Burgemeester Ellen Nauta is ook dit jaar juryvoorzitter en aangenaam verrast: “Dat duurzaamheid leeft, lijkt me duidelijk met zoveel creatieve inzendingen. Het was dan ook een feest om ons als jury te verdiepen en de ideeën te toetsen op hun impact op People, Planet en Profit. We hebben de uren die we hier voor gepland hadden echt helemaal benut om alle inzendingen stuk voor stuk te bespreken. Bepalen wie dan uit eindelijk een plek in de top 3 verdient, was best een uitdaging.” De finale is op zondagmiddag 10 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur in De Woeste Wieven in Diepenheim. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt de held van de Hof ?29 januari 2020 Wie wordt de held van de Hof ? Er is een nieuwe prijs in het leven geroepen door HofMarketing die daarvoor op zoek is naar nominaties. De zogenoemde Hoffelijkheidsprijs wordt uitgereikt in drie categorieën: Wonen […]
  • Duurzaamheidsprijs in de lift18 februari 2019 Duurzaamheidsprijs in de lift Waren er vorig jaar nog 28 inzendingen, dit jaar zijn er maar liefst 36 ideeën die helpen om Goor en de overige kernen duurzamer te maken. Wethouder Wim Meulenkamp is in zijn nopjes: […]
  • Inschrijving Duurzaamheidsprijs weer geopend29 oktober 2018 Inschrijving Duurzaamheidsprijs weer geopend De inschrijvingen voor de Duurzaamheidsprijs van Hof van Twente zijn weer geopend! Heb jij een idee waarmee je de Hof van Twente duurzamer maakt? Dan heb je tot 10 februari 2019 de tijd om […]
  • Duurzaamheidsprijs: stemmen kan nog!31 januari 2018 Duurzaamheidsprijs: stemmen kan nog! Morgen is het zover. De finale van de Duurzaamheidsprijs 2017-2018. Er zijn al 30 inzendingen ingestuurd en tot morgenavond 21.00 uur kan elke inwoner van onze gemeente een keer haar stem […]
  • Stemmen op duurzame ideeën voor publieksprijs11 januari 2018 Stemmen op duurzame ideeën voor publieksprijs Nadat eerder de juryprijzen zijn verdeeld, kan nu het publiek stemmen op het beste ingezonden duurzame idee waarmee de winnaar een bedrag € 3.000 kan winnen. Van de in totaal 25 […]