Goorsnieuws nu ook via Telegram beschikbaar

De berichten die op Goorsnieuws.nl verschijnen zijn vanaf heden ook via de app Telegram te ontvangen. Wie lid wordt van dit kanaal (channel) Goorsnieuws krijgt dan via de mobiele app of via de desktopversie de berichten te zien met een link zodat eenieder direct op de hoogte is als er een nieuw bericht wordt geplaatst. Lid worden kan via de link: https://t.me/goorsnieuws. Het betreft een experiment om te bekijken of er met deze berichtendienst aan een behoefte kan worden voldaan. De teasers naar het Goorse nieuws blijven ook via Facebook en Twitter beschikbaar.

Gerelateerde berichten

  • Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook2 december 2017 Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite […]
  • Markeringslicht brandweer terug na diefstal23 januari 2018 Markeringslicht brandweer terug na diefstal Een markeringslicht van de Goorse brandweer dat vorige week werd gestolen tijdens de werkzaamheden bij het gaslek in de Scherpenzeelseweg is weer terug. Na een oproep op Facebook is de […]
  • Nieuwe gemeentelijke site als ‘etalage’13 juni 2017 Nieuwe gemeentelijke site als ‘etalage’ De gemeente Hof van Twente heeft een site online gezet waarop inwoners van Goor en de overige kernen in de Hof van Twente verhalen- en beelden kwijt kunnen over de eigen leefomgeving en […]
  • Buurtapp tegen inbraakgolf26 februari 2016 Buurtapp tegen inbraakgolf Om de inbraakgolf het hoofd te bieden gaan burgers zichzelf verenigen. André Bouma heeft richtlijnen opgesteld en wil middels een buurtapp de sociale cohesie vergroten. De gemeente en […]
  • Win kaarten voor het A Capella-kerstconcert in de Petrus en Pauluskerk15 december 2017 Win kaarten voor het A Capella-kerstconcert in de Petrus en Pauluskerk Een kadootje van De Reggehof in samenwerkig met Goorsnieuws.nl in het kader van de naderende kerstdagen. In een Facebookactie geven we drie keer twee kaarten weg voor het A Capella-concert […]