X-Static, Dutch Eagles en carnaval

Voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo wordt het druk weekeinde dat tot en met dinsdag gaat duren. Het begint allemaal vanavond als er voor eenieder de feestavond is in de achterzaal van De Ster. Dit met het optreden van de band X-Static, bekend van de zaterdagavonden tijdens het School- en Volksfeest. Bij Hector wordt dit weekeinde gedart met het open single-toernooi vanavond. In De Reggehof staat vanavond de vaderlandse versie van The Eagles, The Dutch Eagles met hun show ‘Fly like an Eagle’. Morgenvroeg ontvangt Hofprins Henri de stadssleutel op het gemeentehuis en is er ’s middags het kindercarnaval bij De Ster. Zondag gaan de carnavalisten uit Goor met enkele bussen richting Neede terwijl op maandag De Lutte op het programma staat.

De bekende festivalband X-Static met de twee Goorse muzikanten Peter Vos en Boudewijn Kroes (respectievelijk 4e en 5e van links)

Gerelateerde berichten

  • Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden…9 februari 2018 Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden… De Goorse activiteitenagenda wordt dit weekeinde vooral beheerst door de Carnavalsactiviteiten van CV Sterzo en voorstellingen in De Reggehof. Vanavond is daar het Orkest van het Oosten […]
  • Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo6 februari 2018 Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo De carnavalsweek voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo is gisteren al begonnen met het traditionele bezoek aan de cliënten van DAC De Roos. Onder leiding van Prins Ramon is er ook het […]
  • Geen Goors carnaval komend seizoen14 september 2020 Geen Goors carnaval komend seizoen De Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo heeft de activiteiten voor het komende seizoen afgeblazen. Dit in verband met het Corona-virus en de bijbehorende RIVM-maatregelen. Het zou een […]
  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]
  • Hallo allemaal…9 februari 2018 Hallo allemaal… Het is dé hit van dit moment. Het 'Hallo allemaal' van juf Ank in de Luizenmoeder op tv. De carnavalsversie vindt ook overal gretig aftrek en wordt de komende dagen veel gedraaid. Zo ook […]