Goor de hele dag op RTV Oost

zetemop11tour1

Voor het feest der herkenning kan de Gorenaar vandaag terecht bij RTV Oost. De regionale omroep heeft in het kader van de ‘Zet ‘m op 11-Tour’ de tenten opgeslagen in de Wheeme naast Grand Café De Zon. De radio en tv-verslaggevers gaan de hele dag op zoek naar bijzondere en typisch Goorse verhalen en zijn ook te bezoeken. Bij de zogenoemde compound kan een spel gespeeld worden waarbij kegels moeten worden gevangen.

Gerelateerde berichten

  • Hoftalenten 2019 op tv9 januari 2020 Hoftalenten 2019 op tv De zangtalentencontest Hoftalenten is komende zondag te zien op TV. Hofstreek TV maakte op de voorlaatste dag een registratie van het evenement in De Reggehof dat werd gewonnen door […]
  • Voetbalplaatjes groter succes dan verwacht23 juni 2010 Voetbalplaatjes groter succes dan verwacht De voetbalplaatjesactie heeft C1000-ondernemer Guido Brandenbarg geen windeieren gelegd. De weekomzet van de supermarkt is in de actieperiode met 30 tot 35 procent gestegen. In totaal zijn […]
  • Veel publiek, minder handel…27 april 2015 Veel publiek, minder handel… De weergoden waren Goor vanochtend goed gezind tijdens de traditionele rommelmarkt op de verjaardag van onze vorst. De tweede Koningsdag bracht veel volk op de been in het Goorse stadshart […]
  • Jo en Jan 60 jaar getrouwd13 mei 2010 Jo en Jan 60 jaar getrouwd Vandaag, precies 60 jaar geleden, op 13 mei 1950 zijn Jan en Jo Groothuis in het huwelijk getreden. Vanochtend hebben zij hoog bezoek gehad van burgemeester Kok en zijn vrouw. Gisteren […]
  • Thea Krouwel ziet vandaag ook Sarah7 mei 2014 Thea Krouwel ziet vandaag ook Sarah Thea Krouwel treedt ook toe tot de club van vijftigers. De familie en vrienden willen "onze Thea" alvast van harte feliciteren en een fijne dag toewensen, ze zien erg uit naar het grote […]