Het feest kan beginnen…

De polonaises regen zich vanochtend aaneen op de Albatros- en Heeckerenschool. Op deze katholieke scholen wordt het carnaval jaarlijks uitbundig gevierd. Naast de feestmuziek ook playbackshows en de aanwezigheid van een grote delegatie van CV Sterzo met Hofprins Henri en kinderprins Noud. Deze hadden ook de zogenoemde ‘mini-dansmarietjes’ meegenomen die voor een optreden zorgden op de scholen. Rond het middaguur werd ook nog een bliksembezoek aan de Gijminkschool gebracht om onder meer het kindercarnaval van morgenmiddag onder de aandacht te brengen. Dat is voor iedereen bij café De Ster gratis toegankelijk en begint om 14:30 uur met onder meer DJ Casmaran Land.

Gerelateerde berichten

  • Geen open dagen basisscholen1 maart 2022 Geen open dagen basisscholen Ondanks de dalende coronacijfers en het afschalen van de maatregelen zijn er dit jaar nog geen open dagen bij de vijf Goorse basisscholen. Dat is door de directies besloten vanwege het […]
  • Voorschot op daverend carnavalsfeest…14 februari 2020 Voorschot op daverend carnavalsfeest… De polonaises werden al vroeg ingezet vanochtend op de Goorse basisscholen 't Heeckeren en De Albatros. Daar werd alvast een voorschot genomen op het Feest der Zotten dat volgende week […]
  • Hallo allemaal…9 februari 2018 Hallo allemaal… Het is dé hit van dit moment. Het 'Hallo allemaal' van juf Ank in de Luizenmoeder op tv. De carnavalsversie vindt ook overal gretig aftrek en wordt de komende dagen veel gedraaid. Zo ook […]
  • Leerkrachten Goorse basisscholen wederom in staking7 december 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen wederom in staking Er is wederom een staking aanstaande van de leerkrachten van de zes Goorse basisscholen. Komende dinsdag, 12 december, wordt er geen les gegeven en zijn alle Goorse kinderen dus vrij. De […]
  • Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken18 september 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken De leerkrachten van de zes Goorse basisscholen leggen op donderdag 5 oktober het werk neer. Ze geven daarmee gehoor aan de oproep van de vakbonden en de actiegoep 'PO in actie' om te […]