Voorverkoop Dirty Daddies start over twee weken

De voorverkoop voor het ‘Dirty Mind Festival’ in De Reggehof dat op 4 oktober wordt gehouden, start op zaterdag 16 maart. De theaterkassa is dan vanaf 09:00 uur geopend. Twee uur later start dan ook de digitale verkoop via de websites www.rh-events.nl en www.reggehof.nl. Er zijn per persoon maximaal 8 tickets te bestellen. Hoogtepunt van het festival is het concert van de bekende band ‘The Dirty Daddies’. Dit zevental speelde onlangs nog in een uitverkocht Afas Live in Amsterdam en is bekend van diverse festivals en grote feesten. The Dirty Daddies spelen in sneltreinvaart een keur aan bekende covers in diverse stijlen.


Gerelateerde berichten

  • Dirty Daddies, Inwonersmarkt en Doe Maar…4 oktober 2019 Dirty Daddies, Inwonersmarkt en Doe Maar… De evenementenkalender voor dit weekeinde vermeldt allereerst de opening van het nieuwe Klimbos, vanmiddag bij kinderboerderij 't Kukelnest. Vanavond is het weer bal en ongetwijfeld vol […]
  • Def Americans in De Reggehof tijdens Blues It Up23 mei 2019 Def Americans in De Reggehof tijdens Blues It Up Het Blues It Up festival vindt vrijdag plaats in De Reggehof. Def Americans en Black Bottle Riot gaan het nieuwe evenement inleiden. De eerstgenoemde band staat voor het hoofdprogramma. […]
  • Dirty-avond in De Reggehof6 oktober 2019 Dirty-avond in De Reggehof Het was een ongekroond succes. Het optreden dit weekend van The Dirty Daddies. De band bracht De Reggehof en met name de vrouwelijke bezoekers in extase. Het leverde Schoolfeest-taferelen […]
  • Kaartverkoop voor Johnny Cash-tribute Reggehof kent vliegende start2 februari 2019 Kaartverkoop voor Johnny Cash-tribute Reggehof kent vliegende start De beslissing om ook hele andere dingen te doen naast het programmeren van theatervoorstellingen in De Reggehof lijkt tot op heden een schot in de roos. De toegangskaarten voor het […]
  • BBBB: Sfeervol en karakteristiek1 september 2019 BBBB: Sfeervol en karakteristiek Het zogenoemde BBBB-festival kon wel eens een blijvertje worden. Vele Gorenaren en mensen van buitenaf wisten gisteren de weg naar het Schoolfeestplein te vinden waar een sfeervolle […]