Action weer geopend na verbouwing

Na een intensieve korte periode van verbouwen is de Action weer geopend. De populaire winkel aan de Schoolfeestweide heeft het personeel (foto) haar deuren gisteren weer geopend voor het winkelende publiek. Dat geldt ook voor het weekeinde. De winkel is namelijk ook elke zondag geopend van 12.00 uur tot en met 17.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Action enkele weken gesloten13 februari 2019 Action enkele weken gesloten Het is zonder twijfel één van de drukst bezochte winkels in de regio maar dat is de komende twee weken even niet zo. De Goorse Action-vestiging ondergaat een grondige verbouwing en is […]
  • Dertien elektrische tandenborstels gestolen bij Action2 juni 2017 Dertien elektrische tandenborstels gestolen bij Action Bij de Goorse vestiging van Action op het Schoolfeestplein zijn woensdagochtend maar liefst dertien elektrische tandenborstels buit gemaakt. Daarnaast stal de dief ook een aantal andere […]
  • zonnebank in action11 april 2013 Zonnestudio bij De Sportschool De Sportschool heeft haar fitnesscentrum uitgebreid met een zonne-studio. Een exclusieve zonnetoren (foto, onder) en een zonnebank moeten voor exotische ontspanning zorgen na het sporten […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Goede recensies voor foto-expositie20 juni 2012 Goede recensies voor foto-expositie Ruim vijftig mensen hebben de expositie van Patricia van de Camp al bezocht. De Goorse fotograaf heeft samen met haar kompaan en reisfotograaf Jan W. Groot het resultaat van de cursisten […]