Raymond Leferink 50 jaar

Raymond (Mario) Leferink heeft de magische leeftijd van 50 jaar bereikt. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan heeft onze Mario allemaal pizza’s gekregen. Namens alle Dingy’s gefeliciteerd!

Gerelateerde berichten

  • Bijleveld voorgedragen als commissaris29 september 2010 Bijleveld voorgedragen als commissaris Staatssecretaris Ank Bijleveld van Binnenlandse Zaken is voorgedragen als de nieuwe commissaris van de Koningin van Overijssel, dat heeft de provincie vandaag bekend gemaakt. De Goorse […]
  • Ukken snuffelmiddagen bij GFC15 mei 2011 Ukken snuffelmiddagen bij GFC GFC Goor komt ook dit jaar weer met een jaarlijks terugkomende activiteit voor de kleinste voetballers onder ons. Op 18 mei, 25 mei en 1 juni staan de¬†Ukken Snuffeldagen op het programma […]
  • Sportieve Marco snelt naar de 5010 juli 2017 Sportieve Marco snelt naar de 50 Marco Cent wordt deze week vijftig. En dat lieten kameraden, kennissen en familie niet ongemerkt voorbij gaan. De voortuin staat vol met spandoeken. Met daarop teksten die verwijzen naar […]
  • Palmpasentraditie ook onder druk ?13 april 2014 Palmpasentraditie ook onder druk ? De palmpasenstok is bijna net zo groot als dit Goorse mannetje die het met etenswaren versierde kruis met verve droeg aan het begin van de middag. De laatste zondag voor het einde van de […]
  • Verbouwing Lidl afgerond27 juli 2010 Verbouwing Lidl afgerond De verbouwing van de Lidl is klaar. De supermarkt op het Weversplein heeft de deuren inmiddels alweer enkele dagen open voor het winkelend publiek. Nu zijn ook de laatste werkzaamheden […]