Oplaat te gast in Portret

Gert-Jan Oplaat is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. De in Goor ook bekende muzikant uit Markelo en voormalig politicus komt verhalen over zijn avonturen. Wilt u meer over Gert-Jan weten dan kunt u zondag 10 maart tussen 11.00 en 12.00 uur naar Hofstreek Portret luisteren. De herhaling van deze uitzending is op maandag 11 maart om 20.00 uur. De techniek is in handen van Gerben Klein Nagelvoort . Het programma wordt gepresenteerd door Ciska Freriksen.

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Ode aan de Wierdense Revue in vol theater23 oktober 2015 Ode aan de Wierdense Revue in vol theater De Ode aan  de Wierdense Revue die dit theaterseizoen met de show 'Loat pleer'n, wie goat kampeer'n' de planken opgaat staat morgen in de Goorse Reggehof voor een vol theater. De […]
  • Kummel stapt van kandidatenlijst VVD26 november 2014 Kummel stapt van kandidatenlijst VVD Marcel Kummel heeft zich van de kandidatenlijst voor de provinciale statenverkiezingen laten halen. De Gorenaar was kandidaat voor de VVD maar stapte op uit onvrede over de gang […]
  • Belgin Sayin in Portret26 september 2017 Belgin Sayin in Portret Belgin Sayin is zondag te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Deze 43-jarige Goorse is controller en hoofd administratie bij Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes. […]
  • Van der Ploeg in Portret8 mei 2019 Van der Ploeg in Portret Annemarieke van der Ploeg is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. Ze is nog relatief onbekend in Goor. Maar voor de leerlingen van de muziekschool in De Reggehof is zij een bekende […]