Vriendenkring voor jongeren

Salut start met een jongeren vriendenkring. Jongeren die moeite hebben om contact te leggen met anderen krijgen zo een steuntje in de rug. Dat kan bijvoorbeeld komen omdat je een licht verstandelijke beperking hebt of een vorm van autisme, maar dat hoeft niet. Is de Jongeren Vriendenkring iets voor jou? Meld je dan aan via www.hofactief.nl Meer weten? Bel met Wesley van Salut 0547-260053 of mail je vraag naar info@nullsalut-welzijn.nl

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Salut start met Jongeren Vriendenkring30 augustus 2020 Salut start met Jongeren Vriendenkring Welzijnsorganisatie Salut wil het aangaan van vriendschappen stimuleren door het opstarten van de zogenoemde 'Jongeren Vriendenkring'. Dat is een groep van vijf jongeren die één keer per […]
  • Salut zoekt mantelzorgers25 september 2017 Salut zoekt mantelzorgers Woon je in Goor en zorg jij langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte en hulpbehoevende persoon uit je omgeving? Dan ben jij een van de 4 miljoen mantelzorgers in […]
  • Salut helpt bij het ordenen van geldzaken6 april 2018 Salut helpt bij het ordenen van geldzaken Zicht hebben op geldzaken zorgt voor rust en helpt schulden voorkomen. Om die reden biedt Salut via ‘de Omslag’ hulp bij het organiseren van administratie. De Omslag werkt met […]
  • Salut viert eerste verjaardag10 mei 2017 Salut viert eerste verjaardag Salut is jarig. De organisatie bestaat deze week exact een jaar. Vanuit een organisatie voor alleen ouderen, is ze gegroeid naar een brede welzijnsorganisatie voor alle inwoners, van jong […]