Vrouwen GroenLinks in actie

Om 10.00 uur op Internationale Vrouwendag zal vrijdag een afvaardiging van GroenLinks vrouwen uit de Hof buiten voor het gemeentehuis aandacht vragen voor 100 jaar vrouwenkiesrecht. Mignon Sanchez, Annelies Heeres en Verone Meengs, Goorse kandidaat voor de Provinciale Staten, hebben nog steeds na 100 jaar een waslijst met punten om vrouwen een stevige voet aan de grond te geven.

Gerelateerde berichten

  • GroenLinks wil meedoen aan proeftuin aardgasvrij wonen30 april 2018 GroenLinks wil meedoen aan proeftuin aardgasvrij wonen De GroenLinks-fractie wil dat de gemeente mee gaat doen aan een landelijke proeftuin om bestaande wijken aardgasvrij te maken. Minister Ollongren heeft gemeenten opgeroepen om voor 1 juli […]
  • Verone Meengs kandidaat voor zetel in Provinciale Staten5 november 2018 Verone Meengs kandidaat voor zetel in Provinciale Staten Verone Meengs is één van de kandidaten op de kieslijst van GroenLinks in Provinciale Staten van Overijssel voor de verkiezingen van 20 maart, volgend jaar. De Goorse is tijdens de […]
  • ‘Fietssnelwegen in en rondom Goor’19 februari 2019 ‘Fietssnelwegen in en rondom Goor’ Fietssnelwegen van Goor naar Markelo en van onze Reggestad naar Diepenheim. Als het aan GroenLinks ligt wordt dit op korte termijn gerealiseerd. De partij vraagt zich af of dit een […]
  • Verone Meengs nieuwe voorzitter GroenLinks25 mei 2018 Verone Meengs nieuwe voorzitter GroenLinks De GroenLinks afdeling Hof van Twente heeft een nieuwe voorzitter in de persoon van Verone Meengs - De Vries. De Goorse is daar op haar plek, laat ze in een eerste reactie weten. “Ik voel […]
  • Zorgen om eiken-processierups24 juni 2019 Zorgen om eiken-processierups De eiken-processierups teistert op dit moment ook Goor en omgeving en dat zal in de komende dagen alleen maar erger worden met het extreem warme weer van de komende week. De fracties van […]