Vrouwen GroenLinks in actie

Om 10.00 uur op Internationale Vrouwendag zal vrijdag een afvaardiging van GroenLinks vrouwen uit de Hof buiten voor het gemeentehuis aandacht vragen voor 100 jaar vrouwenkiesrecht. Mignon Sanchez, Annelies Heeres en Verone Meengs, Goorse kandidaat voor de Provinciale Staten, hebben nog steeds na 100 jaar een waslijst met punten om vrouwen een stevige voet aan de grond te geven.

Gerelateerde berichten

  • GroenLinks en SP over afvaldump: ‘Napolitaanse toestanden…’25 mei 2020 GroenLinks en SP over afvaldump: ‘Napolitaanse toestanden…’ De oppositiepartijen GroenLinks en SP in de gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente hebben het College van B&W vragen gesteld over de toename van het dumpen van afval in Goor. Met […]
  • GroenLinks wil meedoen aan proeftuin aardgasvrij wonen30 april 2018 GroenLinks wil meedoen aan proeftuin aardgasvrij wonen De GroenLinks-fractie wil dat de gemeente mee gaat doen aan een landelijke proeftuin om bestaande wijken aardgasvrij te maken. Minister Ollongren heeft gemeenten opgeroepen om voor 1 juli […]
  • GroenLinks krijgt twee ‘biodiverse’ moties door de raad7 november 2019 GroenLinks krijgt twee ‘biodiverse’ moties door de raad Twee moties van GroenLinks om geco√∂rdineerd aan de slag te gaan met het bevorderen van de biodiversiteit in de Hof van Twente zijn gisteren door de gemeenteraad aangenomen. De moties […]
  • Minder vuurwerkschade in de Hof18 januari 2020 Minder vuurwerkschade in de Hof Er is tijdens de afgelopen jaarwisseling minder schade aangericht in Goor en omgeving dan vorig jaar. Er was toen een gemeentelijke schadepost van meer dan 15.000 euro. Dit jaar is dat […]
  • GroenLinks stelt vragen over bomenkap Weldam28 januari 2020 GroenLinks stelt vragen over bomenkap Weldam De fractie van GroenLinks in de raad van de gemeente Hof van Twente heeft het College van B&W schriftelijke vragen gesteld over de omvangrijke bomenkap in het Weldam tussen Goor en […]