Geslaagde voorjaarsmatinee Reggehof

Met genoegen kijken ze terug op de voorjaarsmatinee van KNA in de foyer van De Reggehof. De deelnemers aan de muziekmiddag in de Goorse schouwburg. Van jong tot oud, alle leden van KNA deden mee aan de gezellige middag.


Gerelateerde berichten

  • Voorjaarsmatinee van KNA21 maart 2018 Voorjaarsmatinee van KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid houdt zondag haar jaarlijkse voorjaarsmatinee in de Reggehof. Voor het eerst is de KNA zichtbaar in haar nieuwe opstelling. De recreanten en het […]
  • Geslaagde voorjaarsmatinee KNA28 maart 2018 Geslaagde voorjaarsmatinee KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid kijkt met genoegen terug op haar jaarlijkse voorjaarsmatinee. Deze werd stond onder leiding van Tim Fletcher en werd gegeven in de Reggehof. Voor het […]
  • Voorjaarsmatinee KNA27 februari 2019 Voorjaarsmatinee KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid houdt zondag haar jaarlijks voorjaarsmatinee in de foyer van de Reggehof. Het nieuwe B-orkest onder leiding van Henny Klein Twennaar heeft zondag haar […]
  • Voorjaarsmatinee Kunst Na Arbeid28 maart 2017 Voorjaarsmatinee Kunst Na Arbeid Kunst Na Arbeid houdt komende zondag haar jaarlijkse voorjaarsmatinee. De Goorse accordeonvereniging is te bewonderen in de foyer van de Reggehof. KNA zorgt voor optredens van de […]
  • Voorjaarsmatinee Kunst Na Arbeid30 maart 2016 Voorjaarsmatinee Kunst Na Arbeid Kunst Na Arbeid houdt komende zondag haar jaarlijkse voorjaarsmatinee. De Goorse accordeonvereniging is te bewonderen in de foyer van de Reggehof. KNA zorgt voor optredens van de […]