Opnieuw volleybalmannen gezocht

Na de noodgedwongen fusie tussen de Markelose en Goorse volleybalverenigingen twee jaren geleden heeft het nieuw geformeerde Markel-Up opnieuw een probleem om de selectie aan te vullen met lange mannen. Om die reden zoekt de club nu spelers die zich in één der beide teams kunnen voegen. In het team in de tweede en promotieklasse heeft Markel-Up nog een plaatsje vrij. Wil jij die leemte invullen, mail dan met markelup@nullgmail.com

Gerelateerde berichten

  • Volleybaltoernooi bij De Mossendam14 juli 2018 Volleybaltoernooi bij De Mossendam Op vrijdag 14 september (19.00 uur) staat bij Sporthal De Mossendam het prestigieuze volleybaltoernooi weer op het programma. Een team bestaat uit minimaal zes personen en er wordt […]
  • Straten-volleybaltoernooi in sporthal De Mossendam25 januari 2016 Straten-volleybaltoernooi in sporthal De Mossendam Het stond lange tijd niet op de kalender maar in deze jaargang is het Goorse straten-volleybaltoernooi terug van weggeweest. Groepen van minimaal zes personen kunnen zich opgeven voor het […]
  • Stratenvolleybaltoernooi weer op de rol24 maart 2017 Stratenvolleybaltoernooi weer op de rol Het stond lange tijd niet op de kalender maar net als vorig jaar staat het Goorse straten-volleybaltoernooi weer op de kalender. Groepen van minimaal zes personen kunnen zich opgeven voor […]
  • Volleybalclinics op Goorse scholen13 oktober 2018 Volleybalclinics op Goorse scholen Er worden in de komende periode volleybalclinics gegeven aan alle basisschoolleerlingen van de groepen 4 tot en met 8. Op initiatief van volleybalvereniging Dynamiek zal de Rijssense […]
  • Volleybal steeds meer in trek19 februari 2016 Volleybal steeds meer in trek Volleybal wordt steeds populairder in 't Twentse Haagje. Het straattoernooi van zaterdag 23 april zit al bomvol. De teller staat nu al op 20 teams. Belangstellenden kunnen zich alleen nog […]