Jeugdclinic voor triathlon

In aanloop naar de 5e Univé Oost Hof van Twente Triathlon, dat plaatsvindt op 26 mei in Markelo, organiseert TTvW Hof van Twente een serie van vier clinics speciaal voor de jeugd. Tijdens die trainingen is er speciale aandacht voor techniek op de fiets, de overgang van fietsen naar lopen, het wisselen en alle benodigdheden voor een triathlon en tijdens de laatste bijeenkomst wordt er een mini triathlon afgelegd waarin alles geoefend wordt. Op de maandagen 29 april, 6 mei en 13 mei wordt er om 18.30 uur verzameld op de parkeerplaats bij Dieka van de Kruusweg. Op zaterdag 18 mei wordt er om 16.00 uur verzameld bij Zwembad De Vijf Heuvels in Markelo. Opgave: voorzitter@nullttvw.nl

Gerelateerde berichten

  • Inschrijving Triathlon geopend4 april 2022 Inschrijving Triathlon geopend De zesde uitgave van de Univé Oost Hof van Twente Triathlon vindt dit jaar plaats op zondag 22 mei. De 450 deelnemers zullen weer starten bij Zwembad de Vijf Heuvels. De inschrijving is […]
  • Geerdink dichtbij podiumplaats in Triathlon Vroomshoop10 september 2017 Geerdink dichtbij podiumplaats in Triathlon Vroomshoop Een week geleden coachte Remco Geerdink het tweede mannenteam van TTvW Hof van Twente nog naar promotie. Zaterdag bewees de 46-jarige Goorse triatleet dat hij zelf zwemmend, fietsend en […]
  • Volop sport na een intensief feestweekend30 juni 2017 Volop sport na een intensief feestweekend Na het bruisende Schoolfeestweekend moeten de Goorse adepten van de zomerfeesten zich dit weekeinde begeven richting Bentelo. In 't Twentse Haagje staat dit weekend zelf met name in het […]
  • Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon21 januari 2017 Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon Om alle deelnemers van de Hof van Twente Triathlon optimaal klaar te stomen voor de grote wedstrijd op 21 mei worden er diverse trainingen georganiseerd. Bij zwembad ‘De Vijf Heuvels’ […]
  • Hof van Twente Triathlon opent inschrijving en hoopt op Goorse deelnemers28 december 2016 Hof van Twente Triathlon opent inschrijving en hoopt op Goorse deelnemers Wie met goede voornemens aan het nieuwe jaar wil beginnen kan komende week direct de daad bij het woord voegen. Op 2 januari wordt de inschrijving namelijk geopend van de door […]