De Stoevelaar zoekt fietsvrijwilligers

De bewoners  van de Stoevelaar en de Weehof  vinden het heerlijk om buiten een stuk te gaan fietsen of een stuk te gaan wandelen. Wandelt of fietst u met hen mee? De Wheehof en De Stoevelaar zoeken namelijk vrijwilligers om eens per week met een van de bewoners een rondje te gaan wandelen of een stuk te fietsen op de duo fiets. Iets voor jou? Neem dan contact op met Jolanda van den Noort: 06-34362260 of j.vandennoort@nullcarintreggeland.nl

Gerelateerde berichten

  • Vrijwilligers gezocht voor ouderen De Wheehof8 september 2015 Vrijwilligers gezocht voor ouderen De Wheehof Een prangende oproep voor de Goorse weldoener. Carintreggeland is namelijk op zoek naar vrijwilligers voor bewoners van De Wheehof (Stoevelaar). Voor enkele bewoners zijn persoonlijke […]
  • Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers29 maart 2017 Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers De Goorse woonzorgcentra De Stoevelaar en De naastgelegen Wheehof zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die werkzaam willen zijn bij verschillende afdelingen en bij diverse […]
  • Vrijwilligers gezocht voor de tuin18 september 2017 Vrijwilligers gezocht voor de tuin Carint Reggeland-huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en rozen […]
  • Groene vingers gezocht voor belevingstuin Stoevelaar9 oktober 2019 Groene vingers gezocht voor belevingstuin Stoevelaar Carint Reggeland zoekt vrijwilligers die willen helpen in het onderhoud van de belevingstuin van De Stoevelaar. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en […]
  • Stoevelaar zoekt ‘theevrijwilligers’8 januari 2016 Stoevelaar zoekt ‘theevrijwilligers’ Carint is voor De stoevelaar op zoek naar twee vrijwilligers voor de begeleiding van de zogenoemde ‘theegroep’ eens in de twee weken, op dinsdagmiddag tussen 14.30-16.00 uur. De […]