Volop sportactiviteiten in maart

Bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor organiseren ze deze maand weer allerhande sportactiviteiten. In de maand maart kunnen de kinderen uit Goor dus voldoende beweging krijgen. Van Urban Hockey tot een Obstacle Run. Kijk hieronder voor een compleet overzicht.

Gerelateerde berichten

  • Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers18 september 2020 Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers Wijkvoorziening ‘t Doesgoor wordt steeds vaker een voorbeeld voor andere initiatieven in andere gemeenten in het land. In de afgelopen week was Roy de Witte in Goor op bezoek. De […]
  • Grootse Obstacle Run voor schooljeugd op ’t Doesgoor19 februari 2018 Grootse Obstacle Run voor schooljeugd op ’t Doesgoor Een heuse Obstacle Run op sportpark 't Doesgoor met onder meer hindernissen van de Koninklijke Landmacht wordt op woensdag 28 maart georganiseerd voor alle kinderen van de Goorse […]
  • Veldritwedstrijd GOW Competitie in Goor5 oktober 2017 Veldritwedstrijd GOW Competitie in Goor Goor vormt begin januari het decor van een heuse veldritwedstrijd. Op zaterdag 6 januari wordt rond sportpark 't Doesgoor de twaalfde van veertien wedstrijden in de zogenaamde GOW […]
  • Regen teistert deelnemers Obstacle Run28 maart 2018 Regen teistert deelnemers Obstacle Run Het was zwaar voor de meer dan 200 kinderen tijdens de Strong Kids Obstacle Run op en rond sportpark 't Doesgoor. De regen maakte het er voor de Goorse basisschoolkinderen niet makkelijker […]
  • Serie sportinstuiven op ’t Doesgoor16 maart 2015 Serie sportinstuiven op ’t Doesgoor Vanaf komende woensdag gaat Wijkvoorziening 't Doesgoor in samenwerking met de buurtsportcoaches van Hofactief, sportinstuiven organiseren voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Voor komende […]