Sleuteltasje gevonden bij De Oliphant

Op de parkeerplaats bij Medisch Centrum “De Oliphant” is een sleuteltasje gevonden. Het sleuteltasje is bruin van kleur en er zitten drie sleutels en een druppel in. Voor informatie kunt u contact opnemen met 06-20662895.

Gerelateerde berichten

  • Update: Snuf alweer weg…22 september 2011 Update: Snuf alweer weg… Nienke Burgers-Dijksen heeft het er maar druk mee. "Het is weer zo laat...", zegt ze. Haar konijn Snuf is alweer verdwenen. Nienke heeft echter het vermoeden dat iemand het konijn uit het […]
  • Joke zoekt haar brillenkoker met bril12 april 2018 Joke zoekt haar brillenkoker met bril Joke is haar brillenkoker, bruin van kleur, verloren met daarin een bril met glazen op sterkte. Waarschijnlijk is zij deze verloren in de PC Hooftstraat of op de parkeerplaats bij de Aldi. […]
  • Ook Snuf kiest het hazenpad (update)14 september 2011 Ook Snuf kiest het hazenpad (update) In Goor zijn de laatste tijd een flink aantal konijnen vermist. Ook Snuf is er vandoor gegaan. Het konijn van de familie Burgers is sinds de nacht van vrijdag op zaterdag niet meer gezien. […]
  • Leonie zoekt bruin etui met inhoud (Update)14 april 2014 Leonie zoekt bruin etui met inhoud (Update) Leonie is een bruin etui verloren, waarschijnlijk op de route van De Whee naar Het Tuindorp. In het etui zat een gouden hangertje die haar zeer dierbaar is. Ook zat er pakje shag in het […]
  • Konijn vermist in Laarstraat19 november 2012 Konijn vermist in Laarstraat Afgelopen vrijdag heeft het konijntje van de familie de Kruijff, samen met zijn vriendje, de benen genomen. Het vriendje is inmiddels weer thuis, hij niet. Het gaat om een mannetje, […]