Herbert beste biljarter vv Twenthe

Herbert ter Morsche mag zich een jaar lang de beste biljarter van vv Twenthe noemen. Hij won afgelopen weekend de finale op het groene laken bij de Tricolores. Van de 76 deelnemers plaatsten vier biljarters zich voor de finale. Ian de Mönnink, Louis Vehof, Herbert ter Morsche en Gerrit Haverkate. In de eerste halve finale versloeg Herbert ter Morsche zijn buurman Gerrit Haverkate. De tweede halve eindstrijd was een duidelijke prooi voor Louis Vehof, maar hij verloor dus in de finale van Ter Morsche.

Herbert ter Morsche helemaal links, gevolgd door Louis Vehof, Ian de Mönnink en Ger Haverkate.

Gerelateerde berichten

  • Kimmels wint biljarttoernooi Spek12 mei 2019 Kimmels wint biljarttoernooi Spek Henri Kimmels is de winnaar geworden van het eerste biljarttoernooi bij Café Spek. De Gorenaar versloeg in de finale Ismaël Gögen en ging er met de grootste vleesschotel en de grote […]
  • Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen2 mei 2018 Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen De biljarters van De Trekpleister 2 hebben het algeheel Twents biljartkampioenschap voor senioren behaald. In de finale in het eigen thuishonk aan het Reggelaantje naast De Reggehof, werd […]
  • Remmers en Nijmeijer biljartkampioenen31 december 2015 Remmers en Nijmeijer biljartkampioenen Ferry Remmers en Henk Nijmeijer zijn de winnaars van de prestigieuze kersttoernooien bij respectievelijk De Ster en De Tapperij. Remmers versloeg in een spannende finale Willy Waanders […]
  • Waanders pakt derde driebandentitel12 januari 2015 Waanders pakt derde driebandentitel De Goorse biljarters maakten de dienst uit tijdens het persoonlijk regionaal kampioenschap driebanden van biljartbond LoGo. In het Gelderse Exel was Gerard Waanders van biljartvereniging […]
  • Veldhoven en Roelofsen winnen biljarttoernooien1 januari 2015 Veldhoven en Roelofsen winnen biljarttoernooien Hendrik Veldhoven was aan het einde van 2014 de sterkste biljarter aan het einde van het kersttoernooi van café De Tapperij. Hij versloeg tijdens de finale-avond eerst Danny Landeweer en […]