Deel en like-actie voor The Kik

De bekende band The Kik komt vrijdag naar Goor voor een optreden in De Reggehof en Goorsnieuws.nl mag twee kaarten weggeven. Daarvoor is er een deel- en like actie op Facebook. Wie het bericht leuk vindt en deelt maakt kans op de tickets voor de band die onder meer bekend is geworden als huisband van het tv-programma De Wereld Draait Door. The Kik heeft een grote hoeveelheid nummers van een Nederlandse tekst voorzien en brengt vrijdag een selectie daarvan op het Goorse podium. Wie kans wil maken op de kaarten kan klikken op deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Kaarten The Kik naar Simone ten Have7 maart 2019 Kaarten The Kik naar Simone ten Have Simone ten Have is de winnares geworden van de deel- en like-actie voor tickets van The Kik op de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl. Na loting kwam haar naam uit de koker en wint zij dus […]
  • Meelopen met de politie ? Stuur een vakantiekiek6 augustus 2017 Meelopen met de politie ? Stuur een vakantiekiek Een bijzondere actie van de lokale hermandad via de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Er wordt aangeboden om een dienst mee te lopen met de dienders na de vakantie. Wie kans […]
  • Prijswinnaars Facebookactie Circus Renz-Berlin bekend18 oktober 2017 Prijswinnaars Facebookactie Circus Renz-Berlin bekend Morgen is het zover. Dan begint Circus Renz-Berlin met de eerste voorstellingen op de Goorse Hogenkamp. Goorsnieuws.nl hield in de afgelopen een deel en like-actie op Facebook waarbij 15 […]
  • Win kaarten voor het A Capella-kerstconcert in de Petrus en Pauluskerk15 december 2017 Win kaarten voor het A Capella-kerstconcert in de Petrus en Pauluskerk Een kadootje van De Reggehof in samenwerkig met Goorsnieuws.nl in het kader van de naderende kerstdagen. In een Facebookactie geven we drie keer twee kaarten weg voor het A Capella-concert […]
  • Win kaarten voor dubbelcabaret in De Reggehof21 maart 2018 Win kaarten voor dubbelcabaret in De Reggehof Komende vrijdag is er een dubbele cabaretvoorstelling in De Reggehof waarbij twee winnaars van het Camerettenfestival ten tonele verschijnen. Goorsnieuws.nl gaat voor deze avond drie keer […]