Achterklep van aanhanger verloren (update)

In de categorie vermiste voorwerpen vandaag wel een heel bijzonder onderdeel. Henk Kalenkamp heeft namelijk de achterklep van zijn aanhanger verloren. Dat is vanmiddag gebeurd tussen 15.00 uur en 15.30 uur op het traject tussen Eshuis Raab Karcher en de Gijminkschool. De eerlijke vinder kan contact opnemen met 06-13855707.

Update: Een oplettende bezoekster van deze site heeft de eigenaar getipt. De achterklep is terecht.

Gerelateerde berichten

  • Tas met kleding gevonden27 januari 2022 Tas met kleding gevonden In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een tas met kleding. "Wie is er een plastic tas van Jumbo verloren met diverse kledingstukken. Deze is gevonden langs de Haaksbergerweg in […]
  • Aanhanger gestolen vanaf Het Jannink28 mei 2020 Aanhanger gestolen vanaf Het Jannink Een aanhanger is in de vroege ochtend van zaterdag 23 mei gestolen vanaf een parkeerplaats op Het Jannink in Goor. De eigenaar, Hans van Beem, had de aanhangwagen net opgeknapt en is ook […]
  • Ben jij fiets kwijt? Kijk bij het spoor2 juli 2018 Ben jij fiets kwijt? Kijk bij het spoor Ben je nog steeds een beetje bedwelmd door het School- en Volksfeest en mis je een fiets? Kijk dan eens bij de spoorwegbomen bij de overgang naar Diepenheim. Er staat al de hele week een […]
  • Witte rook…8 april 2010 Witte rook… Het vuur laaide vanmiddag weer even op aan de Deldensestraat. Dat wat er over is van het Goorse Paasvuur is 'opgeschud' om zo tot een snellere verbranding te komen. De smeulende resten […]
  • Onderzoek naar grote bouwprojecten9 september 2009 Onderzoek naar grote bouwprojecten Er komt een grootschalig onderzoek naar de manier waarop grote bouwprojecten in Goor zijn mogelijk gemaakt door de gemeente Hof van Twente. De lokale rekenkamer zal in de komende periode […]