Sleutel gevonden Deldensestraat

Op de Deldensestraat, in de buurt van de oversteekplaats naar het atletiekveld, is een sleutel gevonden. Aan de sleutel zat nog een hanger, wie weet welke hanger is de eigenaar, en die kan zich melden via de mail.

Gerelateerde berichten

  • Jeroen “bitterbal” Hartgerink 50 jaar5 maart 2019 Jeroen “bitterbal” Hartgerink 50 jaar President Bitterbal, voor intimi Jeroen Hartgerink, en wereldberoemd als Solex-rijder ziet vandaag Abraham. Namens de familie en The Dingy’s wordt de president van harte gefeliciteerd. […]
  • Poes Macy vermist Bleekstraat24 januari 2019 Poes Macy vermist Bleekstraat Poes Macy is sinds gisteren vermist. Ze is vertrokken vanaf de Bleekstraat en tot heden niet meer gezien. Macy heeft een grijze vacht en witte pootjes, een witte buik en een wit befje. Ze […]
  • Telefoon gevonden Stoevelaarsweg18 maart 2019 Telefoon gevonden Stoevelaarsweg In de bosjes langs de Stoevelaarsweg is een Iphone gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.
  • Hanger verloren tijdens boodschappen doen12 april 2017 Hanger verloren tijdens boodschappen doen Tijdens een middagje boodschappen is Caroline vrijdagmiddag 7 april een hanger verloren met voor haar emotionele waarde. Ze is onder andere bij de DA-drogist, poelier Le Coq en bij de […]
  • Sleutel gevonden Van Coeverdenstraat (Update)9 juli 2014 Sleutel gevonden Van Coeverdenstraat (Update) In de Van Coeverdenstraat is een sleutel met hanger gevonden. De eigenaar kan voor informatie bellen met telefoonnummer 06-51267445. Update: de eigenaar heeft de sleutel opgehaald.