Kaarten The Kik naar Simone ten Have

Simone ten Have is de winnares geworden van de deel- en like-actie voor tickets van The Kik op de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl. Na loting kwam haar naam uit de koker en wint zij dus twee kaarten voor de muzikale voorstelling van morgenavond: The Kik hertaalt. Zij kan zich met legitimatie bij de kassa van De Reggehof melden en zo de kaarten in bezit krijgen.

Gerelateerde berichten

  • Deel en like-actie voor The Kik5 maart 2019 Deel en like-actie voor The Kik De bekende band The Kik komt vrijdag naar Goor voor een optreden in De Reggehof en Goorsnieuws.nl mag twee kaarten weggeven. Daarvoor is er een deel- en like actie op Facebook. Wie het […]
  • Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook2 december 2017 Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite […]
  • Simone staat al 50 jaar voor iedereen klaar15 september 2017 Simone staat al 50 jaar voor iedereen klaar Groot feest vandaag in huize Spoelder aan de Diepenheimseweg. Simone is op deze vrijdag precies 50 jaar oud en dat wordt vanavond groots gevierd met een Hippy-feest bij café Buddy's. […]
  • Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof8 oktober 2018 Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof Goorsnieuws.nl gaat ook in het komende theaterseizoen weer acties houden in samenwerking met De Reggehof. We trappen af met een like- en deelactie op Facebook voor gratis toegangskaarten […]
  • win kaarten voor voorstelling Rob Scheepers3 april 2019 win kaarten voor voorstelling Rob Scheepers Goorsnieuws.nl gaat in samenwerking met de Reggehof vier kaarten weggeven voor de voorstelling van cabartier Rob Scheepers die komende vrijdag avond op de planken staat van het Goorse […]