NL Doet bij De Stoevelaar

Bij Carintreggelandhuis en de Stoevelaar worden zaterdag door verschillende vrijwilligers en medewerkers de handen uit de mouwen gestoken. Zo zal een aantal leden van de Lionsclub en vrijwilligers van de tuin helpen om de tuin weer klaar te maken voor het voorjaar: banken schuren en lakken, paden schoonmaken, perken harken, vervangen van kapotte materialen en een zonnescherm aanbrengen. Alles in het kader van NL Doet.

Gerelateerde berichten

  • NL Doet bij De Stoevelaar7 maart 2017 NL Doet bij De Stoevelaar Bij de Stoevelaar wordt zaterdag ook tijdens NL Doet door verschillende vrijwilligers en medewerkers de handen uit de handen gestoken. Onder meer een aantal leden van de Lionsclub en […]
  • NL Doet bij De Stoevelaar13 maart 2017 NL Doet bij De Stoevelaar Bij Carintreggelandhuis De Stoevelaar kijken ze met trots terug op de actie NL Doet. Een grote groep vrijwilligers heeft een aantal klusjes onder handen genomen. De houten tuinbakken zijn […]
  • NL Doet door heel Goor12 maart 2018 NL Doet door heel Goor Samen kun je meer dan alleen. En dat lieten diverse Goorse instanties zaterdag blijken tijdens de NL Doet-dag. Zo sloegen de Stadslandbouw Hof van Twente, Alberta Groteboer Asbest eruit, […]
  • Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof20 februari 2019 Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof Dagvoorziening Binnenhof in De Stoevelaar gaat op elke eerste maandag van de maand gratis inloopochtenden houden. Iedereen kan dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en een kopje koffie […]
  • Carint weg uit de Grotestraat15 februari 2019 Carint weg uit de Grotestraat Het kantoor van Carint Reggeland is gesloten. Het team wijkverpleging Goor Zuid is verhuisd naar Medisch Centrum De Oliphant aan de Irisstraat. Daar kunnen mensen nu terecht voor […]