NL Doet bij De Stoevelaar

Bij Carintreggelandhuis en de Stoevelaar worden zaterdag door verschillende vrijwilligers en medewerkers de handen uit de mouwen gestoken. Zo zal een aantal leden van de Lionsclub en vrijwilligers van de tuin helpen om de tuin weer klaar te maken voor het voorjaar: banken schuren en lakken, paden schoonmaken, perken harken, vervangen van kapotte materialen en een zonnescherm aanbrengen. Alles in het kader van NL Doet.

Gerelateerde berichten

  • NL Doet bij De Stoevelaar7 maart 2017 NL Doet bij De Stoevelaar Bij de Stoevelaar wordt zaterdag ook tijdens NL Doet door verschillende vrijwilligers en medewerkers de handen uit de handen gestoken. Onder meer een aantal leden van de Lionsclub en […]
  • NL Doet bij De Stoevelaar13 maart 2017 NL Doet bij De Stoevelaar Bij Carintreggelandhuis De Stoevelaar kijken ze met trots terug op de actie NL Doet. Een grote groep vrijwilligers heeft een aantal klusjes onder handen genomen. De houten tuinbakken zijn […]
  • NL Doet door heel Goor12 maart 2018 NL Doet door heel Goor Samen kun je meer dan alleen. En dat lieten diverse Goorse instanties zaterdag blijken tijdens de NL Doet-dag. Zo sloegen de Stadslandbouw Hof van Twente, Alberta Groteboer Asbest eruit, […]
  • Tuinbanken in belevingstuin Stoevelaar13 mei 2019 Tuinbanken in belevingstuin Stoevelaar In de belevingstuin van de Stoevelaar zijn in het afgelopen weekeinde tien nieuwe banken geplaatst. Deze zijn aangeboden door Reggehout. De banken zijn verspreid door de tuin te vinden. […]
  • Zomermarkt in De Stoevelaar5 juni 2019 Zomermarkt in De Stoevelaar Een gezellige zomermarkt in het Carintreggeland huis van de Stoevelaar. Zaterdag is weer zover van 14.30 uur tot 17.30 uur. Iedereen is van harte welkom om deze markt te komen bezoeken. […]