Kinderen lastig gevallen bij sportpark Heeckeren

Drie kinderen zijn gisteravond lastig gevallen door een man die geprobeerd heeft om van één van de jongens een tas af te pakken en ze bedreigend heeft achtervolgd. Het gaat om een donkere man die een zogenoemde hoodie aan had em de jongens tussen sportpark Heeckeren en de Heeckerenschool lastig viel. Via social-media en buurtpreventie-apps wordt nu een bericht gedeeld waarin wordt gewaarschuwd en geadviseerd om jongere kinderen ’s avonds niet alleen naar huis te laten fietsen en de oudere jeugd in groepen te laten fietsen. Wie wat verdachts ziet wordt gevraag contact op te nemen met de politie: telefoon 0800-8844. Deze zal in de komende dagen ook extra gaan controleren.


Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Heeckerenschool wint Badmintontoernooi2 maart 2018 Heeckerenschool wint Badmintontoernooi Het scholentoernooi van Badmintonvereniging BC Union Goor is over all gewonnen door de Heeckerenschool. Er deden woensdag in sporthal De Mossendam 60 kinderen mee uit de groepen 6,7 en 8 […]
  • Bekeuring en reprimandes tijdens paardenmarkt8 december 2017 Bekeuring en reprimandes tijdens paardenmarkt De dierenpolitie heeft vanochtend tijdens de Goorse Paardenmarkt een bekeuring uitgedeeld aan een veehandelaar die twee pony's te kort had aangebonden. Daarnaast waren er waarschuwingen […]
  • Bejaarde (82) bestolen van handtas en geld2 oktober 2014 Bejaarde (82) bestolen van handtas en geld Een 82-jarige bewoonster uit Goor is gistermiddag op zeer laffe en brute wijze bestolen van haar handtas. Tijdens het winkelen in een supermarkt aan het Jannink werd ze aangesproken door […]