Vermiste hond weer terug bij eigenaar

Gorenaar Bob Honderd keek vanmiddag raar op toen hij  een hond zag rondlopen op de zaak. De dierenambulance kwam kijken of ze middels een chip de rechtmatige eigenaar konden vinden, maar deze was niet aanwezig. Net op het moment dat de hond mee genomen zou worden, meldde Edith Smit zich die de hond aantrof en op zoek ging naar de eigenaar. Deze hond (foto) is dus weer veilig thuis.

img_0011

Gerelateerde berichten

  • Achterklep van aanhanger verloren (update)5 maart 2019 Achterklep van aanhanger verloren (update) In de categorie vermiste voorwerpen vandaag wel een heel bijzonder onderdeel. Henk Kalenkamp heeft namelijk de achterklep van zijn aanhanger verloren. Dat is vanmiddag gebeurd tussen […]
  • Duurzaamheidsprijs voor Goors Solarteam6 oktober 2016 Duurzaamheidsprijs voor Goors Solarteam Het Solarteam van de Goorse Waerdenborchschool heeft gisteravond de eerste "Holtbar" in ontvangst genomen. Dit is een kunstwerk gemaakt door Ina van de Riet dat bedoeld is als compliment […]
  • En daar schijnt vanavond het licht15 november 2021 En daar schijnt vanavond het licht De actievoerders rondom de lantaarnpalen in het buitengebied zijn vandaag scheutig met complimenten richting de Goorse bevolking en dit digitale thuis. De actie van buurtschapscentrum […]
  • Wie wordt tweede prins van Sterzo?23 november 2011 Wie wordt tweede prins van Sterzo? Het carnaval dat in Goor bloeide in de jaren zeventig en tachtig en teloorging in de jaren negentig kreeg vorig jaar een vliegende doorstart met de oprichting van CV Sterzo. Met Prins […]
  • survivalzwembad5 juni 2012 Survival-avond in het zwembad Scouting Stoevelaargroep uit Goor organiseert op vrijdag 8 juni samen met Sportfondsen Hof van Twente en de scouting-collega's uit Markelo een survival-avond in en rondom het buitenbad […]