Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector

Een belangrijke pot voor vv Twenthe morgen. In eigen huis is hekkensluiter Victoria ’28 uit Enschede de tegenstander en bij winst kan de ploeg van trainer Hans Dirksen een goede stap zetten in de richting van de middenmoot van de derde klasse A. Hector en GFC zijn middenmoters in de vierde klasse G en spelen tegen ploegen die in dezelfde regionen bivakkeren. Hector gaat naar Nieuw Heeten waar Lars Nobbe zal ontbreken. GFC speelt thuis tegen Broekland en heeft vertrouwen getankt uit de laatste twee wedstrijden waarin maar liefst negen keer werd gescoord. Op 17 februari werd De Gazelle met 5-0 verslagen terwijl twee weken geleden Sportclub Markelo met 0-4 aan de zegekar werd gebonden. De tussenstanden van de duels van de Goorse clubs zijn morgenmiddag van 14:00 uur live te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs op jacht naar tweede zege20 oktober 2018 Goorse clubs op jacht naar tweede zege De eerste elftallen van Twenthe, GFC en Hector kwamen dit seizoen in vier wedstrijden alle drie één keer tot winst en gaan morgen op jacht naar de tweede driepunter van het nog prille […]
  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]
  • Alleen GFC en Hector in actie11 mei 2019 Alleen GFC en Hector in actie Wie morgenmiddag in Goor een potje voetbal wil kijken moet naar 't Doesgoor want daar komt Hector in actie tegen De Gazelle. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vorige week […]