‘GFC omgedoopt tot zaterdagvereniging’

GFC staat aan de vooravond van een ingrijpend dilemma. De club overweegt namelijk om van zondag naar zaterdag te verhuizen. De Oudste Goorsche heeft deze plannen al ‘zachtjes’ laten vallen in de afgelopen maanden en organiseert op maandag 18 maart een informatie-avond voor haar leden, die gisteravond middels een brief zijn ge├»nformeerd. Net als een aantal clubs in de regio ziet GFC het draagvlak en het bestaansrecht op de zondag afbrokkelen. De zaterdag moet het medicijn zijn. In de brief geeft de club eveneens aan dat ze daarmee denkt de interactie tussen alle leden hiermee te vergroten.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • FC Twente komt terug naar Goor2 juli 2017 FC Twente komt terug naar Goor FC Twente komt hoogstwaarschijnlijk volgende maand alweer terug naar Goor. De Eredivisionist is van plan om de oefenwedstrijd tegen het Spaanse Espanyol af te werken op de velden van GFC […]
  • GFC krijgt toch weer ander club-embleem6 oktober 2015 GFC krijgt toch weer ander club-embleem Het houdt de gemoederen al meer dan een jaar bezig binnen de GFC-gelederen maar gisteren besloten de leden dat de club toch weer afscheid moet nemen van het huidige clublogo. Tijdens de […]
  • GFC onderuit in en tegen Markelo19 februari 2017 GFC onderuit in en tegen Markelo GFC verloor vanmiddag de Hofderby van Sportclub Markelo. Op het kunstgras i Markelo viel de enige treffer vlak voor rust. Bart Klumpers scoorde namens de zwart witten. Net daarvoor had GFC […]