Twenthe boekt belangrijke zege op Victoria

Twenthe heeft zondagmiddag belangrijke punten gepakt tegen Victoria’28. Op het doorweekte kunstgrasveld van Twenthe werd het 4-0 voor de thuisploeg. De eerste kans, al vroeg in de wedstrijd, was voor Sven Roetgerink. Uit de kluts schoot de verdediger net naast. Het volgende serieuze wapenfeit van de thuisploeg leverde ook gelijk een doelpunt op. Wouter Leusink ging richting het doel, behield het overzicht en Mark Nijland bracht na een half uur het eerste doelpunt op het scorebord. Nog geen tien minuten later zorgde Nijland ook voor de tweede treffer. Vlak voor het rustsignaal waren de bezoekers uit Enschede nog dicht bij de aansluitingstreffer, alleen voorkwam Bas Zweers het doelpunt.

Vlak na de rust schreef Stijn Jeurlink de derde treffer op zijn naam. Sven Roetgerink ging op de doelman van Victoria af en zette Jeurlink, die voor de winterstop nog bij de A-junioren voetbalde, voor een open doel. Mark Nijland zorgde met een schitterende vrije trap voor het slotakkoord: 4-0.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector9 maart 2019 Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector Een belangrijke pot voor vv Twenthe morgen. In eigen huis is hekkensluiter Victoria '28 uit Enschede de tegenstander en bij winst kan de ploeg van trainer Hans Dirksen een goede stap […]
  • Twenthe verliest ook bij hekkensluiter Victoria21 oktober 2018 Twenthe verliest ook bij hekkensluiter Victoria Twenthe Goor zit in zwaar weer in de Twentse derde klasse. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor vanmiddag op bezoek bij hekkensluiter Victoria'28 en sluit nu met Reutum de rij. De […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Koploper Twenthe wint wederom met miniem verschil14 februari 2016 Koploper Twenthe wint wederom met miniem verschil Twenthe Goor kan het woord kampioenschap weer iets luider in de mond nemen. De ploeg van trainer Michiel Mensink boekte vandaag de dertiende overwinning van het seizoen. Vandaag werd in […]
  • Twenthe kansloos tegen NEO26 april 2019 Twenthe kansloos tegen NEO Twenthe is nog niet helemaal vrij van degradatiezorgen. De ploeg van trainer Hans Dirksen had vanavond weinig in te brengen tegen het hooggeplaatste NEO en verloor met 4-1. Het duel was […]