Twenthe boekt belangrijke zege op Victoria

Twenthe heeft zondagmiddag belangrijke punten gepakt tegen Victoria’28. Op het doorweekte kunstgrasveld van Twenthe werd het 4-0 voor de thuisploeg. De eerste kans, al vroeg in de wedstrijd, was voor Sven Roetgerink. Uit de kluts schoot de verdediger net naast. Het volgende serieuze wapenfeit van de thuisploeg leverde ook gelijk een doelpunt op. Wouter Leusink ging richting het doel, behield het overzicht en Mark Nijland bracht na een half uur het eerste doelpunt op het scorebord. Nog geen tien minuten later zorgde Nijland ook voor de tweede treffer. Vlak voor het rustsignaal waren de bezoekers uit Enschede nog dicht bij de aansluitingstreffer, alleen voorkwam Bas Zweers het doelpunt.

Vlak na de rust schreef Stijn Jeurlink de derde treffer op zijn naam. Sven Roetgerink ging op de doelman van Victoria af en zette Jeurlink, die voor de winterstop nog bij de A-junioren voetbalde, voor een open doel. Mark Nijland zorgde met een schitterende vrije trap voor het slotakkoord: 4-0.