GFC ziet concurrenten falen op ‘vrije zondag’

GFC heeft alvast kunnen wennen aan een voetballoze zondag. Het duel van de Oudste Goorsche tegen Broekland ging wegens de erbarmelijke weersomstandigheden niet door. Toch kan de ploeg van trainer Romano Lammertink terugkijken op een goed weekend. Alle concurrenten in de strijd om lijfsbehoud, mits in actie, lieten punten liggen. Derhalve blijft GFC tiende in de stand.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Barbaros knikkert GFC uit Tukker Cup15 januari 2019 Barbaros knikkert GFC uit Tukker Cup GFC is uitgeschakeld in de strijd om de Tukker Cup. De Oudste Goorsche moest vanavond haar hoofd buigen in de tweede ronde. Tweedeklasser Barbaros was met 4-1 te sterk, maar GFC begon nog […]
  • Ruime zege GFC bij Bentelo25 maart 2018 Ruime zege GFC bij Bentelo GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink zegevierde vanmiddag over Bentelo met ruime cijfers. Op bezoek bij de buurman werd […]
  • GFC onderuit in bekertoernooi29 augustus 2015 GFC onderuit in bekertoernooi GFC is uitgeschakeld in de districtsbeker. De gehavende ploeg van trainer Romano Lammertink verloor met 3-0 van Juliana'31. In Hengelo was het halverwege nog 1-0 voor de gastheer. GFC, dat […]