Hector klimt naar zevende stek na nieuwe zege

Hector heeft de zegereeks in de vierde klasse G een knap vervolg gegeven. De ploeg van trainer Mark Dijkstra (foto) zegevierde met 1-0 over Nieuw Heeten. De enige treffer van de bezoekers uit Goor werd in Salland gescoord door good-old Marinus Wolters. De groen-witte brigade is bezig aan een opmars en staat nu zelfs zevende. Bij de laatste nederlaag van Hector had Sinterklaas zelfs nog voet op Goorse bodem. Op 2 december was Haarle met 3-2 te sterk.


Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Wolters schiet Hector in veilige haven26 april 2015 Wolters schiet Hector in veilige haven Hector heeft een belangrijke stap gezet in de richting van lijfsbehoud en het moet wel heel gek lopen als de groen-witten volgend jaar niet in de vierde klasse spelen. De ploeg van trainer […]
  • Is GFC titelkandidaat na Pasen ?20 april 2019 Is GFC titelkandidaat na Pasen ? Met de aankondiging dat GFC volgend jaar zaterdagclub wordt, zal het in dit seizoen geen prijzen of promotie opleveren, maar de sportieve ambitie voert de boventoon bij de rood zwarten […]
  • Hector in zwakke wedstrijd onderuit tegen LSV21 februari 2016 Hector in zwakke wedstrijd onderuit tegen LSV Hector heeft de goede reeks in de vierde klasse B geen vervolg kunnen geven. In Lonneker werd een verdiende 1-0 nederlaag geleden tegen LSV. Met name in de eerste helft lieten de groen […]
  • Wolters op schot voor Hector tegen Lochuizen23 augustus 2016 Wolters op schot voor Hector tegen Lochuizen Hector boekte vanavond een simpele zege in de tweede wedstrijd van het regionale bekertoernooi , in en tegen Lochuizen. De vijfdeklasser werd met maar liefst 3-10 opgerold na een ruststand […]