Bridge-avond levert 1000 euro op

Voor de 19e jaar achtereen heeft de Lions club Goor–Markelo–Diepenheim een benefiet bridge-drive georganiseerd ten behoeve van een goed doel. Deze keer was dat voor de “Stichting De Hart voor Goor”, die in de zomer van 2017 vanuit de sectie Senioren Goor Collectief is opgericht en die zich er voor inzet voor de toekomst de inzet van voldoende AED’s te kunnen blijven waarborgen. John Kuipers en Jan Scholten wonnen de bridgeavond. De opbrengst voor het goede doel was 1000 euro.


Gerelateerde berichten

  • Lions verkopen bloembollen voor vergeten kinderen21 september 2016 Lions verkopen bloembollen voor vergeten kinderen De Lions club Goor-Diepenheim gaat zich inzetten voor de stichting 'Het Vergeten Kind'. Deze zet zet zich in voor verwaarloosde, misbruikte en/of gevluchte kinderen die thuis niet kunnen […]
  • Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar27 maart 2017 Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar De lokale afdeling van de stichting Leendert Vriel heeft 1000 euro gekregen van de Lions Club Goor Markelo Diepenheim. Dat gebeurde afgelopen vrijdag in zaal De Bebsel waar in totaal 56 […]
  • Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel1 maart 2019 Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel Voor de 19e achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Deze drive, die een begrip in de regio is geworden, wordt […]
  • Derde lustrum benefiet bridgedrive2 maart 2015 Derde lustrum benefiet bridgedrive Voor de vijftiende achtereenvolgende keer organiseert kaartvereniging de Lions club Goor haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Als te doen gebruikelijk wordt de dag ook dit jaar bij de […]
  • Goor ontbreekt op podium bij Bebseltrofee15 maart 2016 Goor ontbreekt op podium bij Bebseltrofee De Goorse bridge-duo's zijn buiten de prijzen gevallen tijdens de zestiende editie om de felbegeerde Bebseltrofee. Het evenement, dat georganiseerd wordt door Lions Club […]