Win kaarten voor The Simon & Garfunkel Story

Wil jij kaarten winnen in De voor The Simon & Garfunkel Story in de Reggehof komende zondag? Klim dan nu in de pen. Via Goorsnieuws.nl worden twee vrijkaartjes weggeven als jij het antwoord weet op de volgende drie vragen. De eerste vraag luidt: Onder welke naam kreeg het duo een eerste opname contract? 2. Met welke soundtrack van een zeer bekende film (met Dustin Hofman in de hoofdrol) kwam hun carrière eind jaren 60 in een stroomversnelling? En tot slot: In 1970 ging het duo uit elkaar om na 11 jaar weer een eenmalige comeback te maken. Waar vond dit memorabele optreden plaats waar bijna een half miljoen bij aanwezig waren? Mail de antwoorden naar: A.Kothman@nullreggehof.nl

Gerelateerde berichten

  • Sjoowavond, Kleine Zeemeermin en Circus Caroly15 maart 2019 Sjoowavond, Kleine Zeemeermin en Circus Caroly Wederom een overvolle activiteiten-agenda voor het komende weekeinde. Naast de Goorse Sjoowavonden is er vanavond een klassiek concert van leerlingen van de muziekschool en Symfonia […]
  • Jessica wint kaarten voor Simon and Garfunkel-show14 maart 2019 Jessica wint kaarten voor Simon and Garfunkel-show De twee tickets voor The Simon and Garfunkel-story die deze week door Goorsnieuws.nl zijn verloot in samenwerking met De Reggehof zijn gewonnen door Jessica Haverkate-Leusink. Zij gaf de […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Alleman verwacht 1000e bezoeker bij oorlogsdrama Krigen23 februari 2017 Alleman verwacht 1000e bezoeker bij oorlogsdrama Krigen Bij filmhuis Alleman is komende dinsdag de film Krigen te zien. Dit oorlogsdrama vertelt het verhaal over de Deense commandant Claus Michael Pedersen en zijn mannen, die vechten in […]
  • Veel belangstelling voor Drive-In-Bioscoop8 augustus 2015 Veel belangstelling voor Drive-In-Bioscoop De vuurdoop van de Drive-In-Bioscoop is positief ontvangen door de Goorse bevolking. De Schoolfeestweide in Goor had gisteravond de allure van een Amerikaanse klassieke parkeerplaats in de […]