Kosteloos genieten van klassieke muziek

Leeft klassieke muziek onder jongeren? Dat kun jij met eigen ogen gaan zien als vrijdag aanwezig bij het combi-concert in De Reggehof. De voorstelling begint om 19.30 uur. In het eerste deel van het concert zijn maar liefst tien toptalenten van de Muziekschool Hof van Twente te horen in een grote verscheidenheid aan instrumenten. Na de pauze zal Symfonia Jong Twente haar orkestkunsten laten horen onder leiding van Alexander Geluk. Zij worden bijgestaan door aanstormend talent Job Huiskamp als solist op cello. Toegang voor het concert is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Apollo werkt succesvol aan nieuwe aanwas2 juli 2016 Apollo werkt succesvol aan nieuwe aanwas De Goorse muziektrots Apollo is diepgeworteld in de samenleving en wil dat blijven. Dus is het zaak om hard te werken aan voldoende aanwas. "Maar dat gaat goed" zegt voorzitter Ruben van […]
  • Jubileumconcert Popkoor TOP.NL 31 oktober 2014 Jubileumconcert Popkoor TOP.NL Een druk weekeinde in het Goorse theater De Reggehof dit jaar. Morgenavond viert popkoor TOP.NL het 15-jarig jubileum met een vlammend concert onder leiding van dirigente Floor van Erp en […]
  • Onze Stem bestaat 90 jaar13 oktober 2014 Onze Stem bestaat 90 jaar Een heuglijke dag vandaag voor de zangers en zangeressen van Onze Stem. De Goorse zang en oratoriumvereniging bestaat vandaag precies 90 jaar. Het gemengde zangkoor werd op 13 oktober van […]
  • Goor loopt vol tijdens Bigband Festival2 april 2018 Goor loopt vol tijdens Bigband Festival De voorspellingen waren anders maar het viel alleszins mee. De weergoden zijn het Goorse Bigband Festival dit jaar toch goed gezind en dat heeft er mede toe bijgedragen dat er heel veel […]
  • Reggehof met Nijhof op Festivaltour30 november 2018 Reggehof met Nijhof op Festivaltour De Reggehof gaat vanaf komend jaar inzetten op muzikale acts en festivals. Dit naast de gebruikelijke theatervoorstellingen in het Goorse verenigingshuis. Om dat doel te bereiken is Eric […]