Utøya in Alleman

Op dinsdag 26 maart 2019 draait filmhuis Alleman de film: Utøya 22. juli. Dit drama uit 2018 komt van de hand van Erik Poppe en vertelt het verhaal over de dramatische gebeurtenis op het Noorse zomerkamp  op het eiland Utøya. In totaal moesten 69 mensen het leven laten na een aanslag van de zwaarbewapende rechtsextremist Anders Breivik. De film begint om 20.00 uur. De entree bedraagt zes euro.

Gerelateerde berichten

  • The Other Side of Hope in Alleman28 november 2017 The Other Side of Hope in Alleman Filmhuis Alleman draait op pakjesavond in De Reggehof de film The Other Side of Hope. Een actueel verhaal over hoop en menselijkheid. Dit humoristisch drama uit 2017 komt van de hand van […]
  • Der Staat gegen Fritz Bauer in Alleman26 april 2017 Der Staat gegen Fritz Bauer in Alleman Ook in de maand mei opent filmhuis Alleman gewoon haar deuren. Dinsdag is de speelfilm Der Staat gegen Fritz Bauer te zien. Dit biografisch drama uit 2015 komt van de hand van Lars Kraume. […]
  • Maand van de boekverfilming in Alleman30 december 2017 Maand van de boekverfilming in Alleman Ook in 2018 zijn de deuren van Filmhuis Alleman geopend. Zo is januari de maand van de Boekverfilming. In de pauze wordt u een gratis hapje en drankje aangeboden. Op dinsdag 9 januari […]
  • Todos Lo Saben in Alleman13 maart 2019 Todos Lo Saben in Alleman Op dinsdag 19 maart 2019 draait filmhuis Alleman de film Todos Lo Saben. Dit psychologisch drama uit 2018 van Asghar Farhadi begint om 20.00 uur. De entree bedraagt zes euro.
  • Alleman vertolkt het verhaal Publieke Werken3 november 2016 Alleman vertolkt het verhaal Publieke Werken Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Publieke Werken. Dit drama uit 2015 vertelt het verhaal over een vioolbouwer uit 1888. De film speelt zich af bij het Centraal Station in Amsterdam. […]