Lawaaiprotest Gijmink voor eigen leerkrachten

Actievoerders van het sterkste ras. De kinderen van ODS ’t Gijmink hebben vanochtend ondanks het slechte weer een lawaaiprotest georganiseerd. Zij steunen de leerkrachten van de basisschool, die vrijdag zelf ook gaan staken. De leerkrachten strijden voor een ander CAO. Volgens hen moeten de voorwaarden waaronder zij moeten werken beter. De kinderen wilden hun leerkrachten middels het lawaaiprotest ondersteunen en dat kon rekenen op veel belangstelling, onder meer van RTV Oost, waar later ook een filmreportage is te vinden van de actie.

Gerelateerde berichten

  • Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken18 september 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken De leerkrachten van de zes Goorse basisscholen leggen op donderdag 5 oktober het werk neer. Ze geven daarmee gehoor aan de oproep van de vakbonden en de actiegoep 'PO in actie' om te […]
  • Kinderen planten bomen voor een groener Gijmink22 maart 2017 Kinderen planten bomen voor een groener Gijmink Het is vandaag Nationale Boomfeestdag en dat houdt in dat er in het hele land bomen worden geplant door kinderen om hen meer kennis en inzicht te laten krijgen in het belang van bomen voor […]
  • Tablet-methode Gijmink als blauwdruk7 april 2017 Tablet-methode Gijmink als blauwdruk Als pioniers voor de landelijke toekomst. Zo worden de leerlingen en leraren graag omschreven bij ODS ’t Gijmink. Daar werd deze week namelijk hun nieuwe lesmethode Snappet langs de […]
  • Extra politiecontroles op fietsverlichting…1 november 2016 Extra politiecontroles op fietsverlichting… De politie gaat in Goor in de komende periode de nadruk leggen op het controleren op de verlichting bij fietsen. Dit onder de noemer: 'We zien je graag de komende tijd...' In de komende […]
  • Villa 70 viert eerste lustrum9 februari 2017 Villa 70 viert eerste lustrum Het is deze maand vijf jaar geleden dat Villa 70 in Goor in gebruik is genomen. Het buurthuis werd in het nieuwe Gijmink in 2012 geopend en dat wordt komende dinsdag, 14 februari, gevierd. […]