Informatieavond over centrumontwikkeling

Wat moet er gebeuren om de aantrekkingskracht van het Goorse centrum te vergroten. Dat is al enige tijd een discussiepunt en ook de hamvraag tijdens een discussie-bijeenkomst komende dinsdag in het gemeentehuis. Belanghebbenden en andere betrokkenen kunnen dan vanaf half acht des avonds in debat over het op te stellen Masterplan. Adviesbureau DNTP heeft de eerste uitkomsten van een onderzoek die dan ook gedeeld worden. Daarna is er ruimte voor de suggesties en aandachtspunten.

shaslickcentrumgoor

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest 2015 zondag en maandag op TV2 juli 2015 Schoolfeest 2015 zondag en maandag op TV Wilt u in alle rust het Schoolfeest 2015 nog eens herbeleven. Komende zondag zendt Hofstreek TV alle Schoolfeestreportages nogmaals uit. Wel handig als u delen van de film kwijt bent. Om […]
  • Goorse brandweer naar grote brand in Bentelo21 februari 2020 Goorse brandweer naar grote brand in Bentelo De Goorse brandweer verleende vanmiddag assistentie bij een grote brand in een kippenschuur aan de Bentelerhaarweg in Bentelo. De tankwagen uit Goor werd daarvoor ingezet. Bij de brand […]
  • Klaassen op schot, Oranje naar laatste vier op WK3 augustus 2015 Klaassen op schot, Oranje naar laatste vier op WK De Nederlandse waterpolosters hebben zich aan de hand van Lieke Klaassen op sensationele wijze geplaatst voor de halve finales van het WK in Kazan. Thuisland Rusland werd in een […]
  • Drone zoekgeraakt omgeving Het Schild8 oktober 2016 Drone zoekgeraakt omgeving Het Schild Je zult lang hebben gespaard voor een drone en deze na het uitpakken gelijk weg zien vliegen met onbekende bestemming. Het overkwam gisteren een onfortuinlijke Gorenaar. Waarschijnlijk is […]
  • Ophef groot over fappende fietser, klachten stromen binnen10 augustus 2017 Ophef groot over fappende fietser, klachten stromen binnen De vunzige vandaal ging vandaag viraal door Goor. Op Facebook bereikte het bericht over de doe-het-zelver binnen een paar uur ruim meer dan 10.000 bezoekers. En de ophef is dan ook groot […]