Obstacle Run dit jaar nog groter

De Obstacle Run van wijkvoorziening ’t Doesgoor zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 27 maart en is groter dan vorig jaar. De inloop is vrijwel direct na schooltijd en om 15:00 uur gaat de editie 2019 van start. Het evenement zal eindigen om 18:00 uur. De route is wederom 3 kilometer over uitdagende obstacles die zijn neergezet in samenwerking met de landmacht. Klimmen, klauteren, glijden en kruipen in de modder. Naast de run is ’t Doesgoor volgebouwd met vele leuke springkussens. Ook kunnen ze weer beuken met de bubbelballen, archery tag spelen of deelnemen aan de clinics van de sportverenigingen. Opgave: check de poster.


Gerelateerde berichten

  • Grootse Obstacle Run voor schooljeugd op ’t Doesgoor19 februari 2018 Grootse Obstacle Run voor schooljeugd op ’t Doesgoor Een heuse Obstacle Run op sportpark 't Doesgoor met onder meer hindernissen van de Koninklijke Landmacht wordt op woensdag 28 maart georganiseerd voor alle kinderen van de Goorse […]
  • Weer Strong Kids Obstacle Run tijdens Koningsdag12 april 2018 Weer Strong Kids Obstacle Run tijdens Koningsdag Er komt weer een Strong Kids Obstacle Run tijdens Koningsdag op het Schoolfeestplein in Goor. De stichting Kindvriendelijk Goor zal het plein op 27 april weer inrichten met diverse […]
  • Man rijdt met scootmobiel in sloot Doesgoor28 maart 2018 Man rijdt met scootmobiel in sloot Doesgoor Een oudere man is vanmiddag vanaf de parkeerplaats van sportpark 't Doesgoor met zijn scootmobiel de naastgelegen sloot in gereden. De bewoner van De Stoevelaar was op het Doesgoor om een […]
  • Regen teistert deelnemers Obstacle Run28 maart 2018 Regen teistert deelnemers Obstacle Run Het was zwaar voor de meer dan 200 kinderen tijdens de Strong Kids Obstacle Run op en rond sportpark 't Doesgoor. De regen maakte het er voor de Goorse basisschoolkinderen niet makkelijker […]
  • Kinderkrant voor Goorse kinderen29 maart 2017 Kinderkrant voor Goorse kinderen De kinderen van de Goorse basisscholen hebben gisteren en vandaag de Kinderkrant van de stichting Kindvriendelijk Goor ontvangen. Daarin nieuws over de Palmpasenoptocht van volgende week […]