Feest bij Fysiotherapie & Fysiofitness Smit (adv)

Een bijzondere mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit. De praktijk uit Goor heeft in een jaar tijd wederom 500 nieuwe patiënten mogen verwelkomen. De teller staat inmiddels op het aantal van maar liefst 3000 patiënten. Een prachtig getal dat op dit moment precies tegelijk valt met het achtjarig bestaan van de praktijk. En dat werd gevierd door de praktijk met haar patiënten.

Mw. Spijkerboer geflankeerd door Timo ter Harmsel (L) en Arthur Smit (R)

Zo is mevrouw Spijkerboer de gelukkige winnares die in het zonnetje werd gezet met bloemen en twee Goorse waardecheques van elk 3000 euro-cent.

Eigenaar Arthur Smit is trots dat zoveel Gorenaren voor zijn praktijk kiezen. Of het nu is voor  kleine blessures of zeer uitvoerige en complexe revalidatie. ”Naast veel ervaring en kennis is er ook  altijd ruimte voor een luisterend en belangstellend oor en altijd verse koffie! Dat maakt de sfeer gemoedelijk!”

“Het succes van de praktijk delen we dan ook graag met diverse Goorse bewegingsgerelateerde initiatieven en sportverenigingen. Niet alleen sponsort de praktijk diverse Goorse sportclubs en de Elastiekenkoers (voor het vijfde jaar op rij), maar zijn we ook actief betrokken bij wijkvoorziening ’t Doesgoor, SV Hector en de sportBSO Villa Sportief (van Stichting Kinderopvang Hof van Twente).”

De slogan van Fysiotherapie en Fysiofitness Goor is niet voor niets: MET BELEVING VOOR BEWEGING!