Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat

Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 van de Prins Constantijnschool die daarbij werden geholpen door medewerkers van Gildebor. Dit alles in het kader van de jaarlijkse nationale Boomfeestdag die elke tweede woensdag van de maart wordt gehouden en die met name de jeugd ervan bewust moet maken en houden dat bomen belangrijk zijn. Het kwam bij tijd en wijlen met bakken uit de lucht vandaag, maar dat weerhield de leerlingen er niet van om met alle fanatisme de schop ter hand te nemen. (Foto’s: Wijkbeheer Hof van Twente)


Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Wijkbeheer ’t Gijmink stelt zich voor aan de buurt15 mei 2015 Wijkbeheer ’t Gijmink stelt zich voor aan de buurt Uit de drukbezochte leefbaarheidsscan van 't Gijmink is het initiatief komen rollen om een wijkbeheer voor de Goorse buurt op te richten. Een manier om het welzijn in de buurt te kunnen […]
  • Ergernis over weghalen bakken hondenpoep25 december 2017 Ergernis over weghalen bakken hondenpoep Er is in Goor ergernis over het vroeg weghalen van de afvalbakken waar hondenbezitters de zakjes met hondenpoep in kunnen gooien. Dit is door medewerkers van Gildebor al voor dit weekeinde […]
  • Vraag naar bestrijders eikenprocessie-rups wordt alleen maar groter27 juni 2019 Vraag naar bestrijders eikenprocessie-rups wordt alleen maar groter De piek wordt de komende dagen verwacht. Door de aanhoudende hitte weelt de eikenprocessie-rups tierig en zorgt het beestje overal voor veel overlast. Ook in Goor waar diverse bomen zijn […]
  • Kinderen planten bomen voor een groener Gijmink22 maart 2017 Kinderen planten bomen voor een groener Gijmink Het is vandaag Nationale Boomfeestdag en dat houdt in dat er in het hele land bomen worden geplant door kinderen om hen meer kennis en inzicht te laten krijgen in het belang van bomen voor […]