Wie krijgt dit jaar een groen(links) lintje ?

De GroenLinks-fractie in de gemeente Hof van Twente gaat ook dit jaar weer een zogenoemd groen lintje uitreiken aan iemand die zich op bijzondere wijze inzet voor duurzaamheid en het milieu. Vorig jaar ging het eerste exemplaar naar Ina van der Riet (foto) die zich onder meer druk maakt voor de Stadslandbouw. voor haar inzet voor groene doelen. Wie personen of organisaties kent die een groen lintje verdienen kunnen deze nomineren. Dat kan voor 31 maart via de mail: bestuurglhvt@nullgmail.com. wanneer de uitreiking is van het tweede groene lintje in de Hof, is nog niet bekend gemaakt.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Nieuw Goors dweilorkest: De Hofbloazers31 januari 2019 Nieuw Goors dweilorkest: De Hofbloazers Onder de naam De Hofbloazers is er een nieuw Goor dweilorkest opgericht dat onderdeel is van de jubilerende muziekvereniging Apollo. Maar liefst achttien leden van de Goorse muziektrots […]
  • Van der Camp naar Hengelo17 december 2018 Van der Camp naar Hengelo Patricia van der Camp gaat Goor voor een deel verlaten. De kunstenares heeft een atelier in Hengelo geopend. Na jarenlange workshops aan huis gaat ze ze nu aanbieden aan de voormalige […]
  • Twenthe verliest oefenduel van HSC’21 210 februari 2015 Twenthe verliest oefenduel van HSC’21 2 Twenthe Goor heeft vanavond het oefenduel tegen het tweede team van HSC'21 verloren. De ploeg van trainer Michiel Mensink ging met 3-2 onderuit. De Haaksberger bezoekers namen een 3-1 […]