Artiesten Sjoowavond klaar voor het weekend

Het is het jaarlijkse artiestenfeest in zalencentrum De Bebsel waar vooraf een hoop tijd in wordt gestoken: De Sjoowavonden van de culturele vereniging De Deurdouwers. Die herbergen nu artiesten en muzikanten uit de hele Hof van Twente maar kennen toch nog de meeste deelnemers uit Goor zoals Jesper Dijkstra, Vocal Group The Journey, Marion Nibbelink, Priscilla Otte en de gebroeders Klarenbeek. Gisteravond was de generale repetitie en die belooft volgens de insiders veel goeds voor het komende weekeinde. De Sjoow’s hebben voor dit jaar de titel ‘Time Flies’ meegekregen en kennen morgen een aanvang met de eerste van twee Sjoowavonden en één matinee-voorstelling. De zaterdagavond-versie van de Sjoowavond is, haas traditioneel, al tijdens uitverkocht. Voor de voorstellingen van morgenavond en zondagmiddag zijn nog wel tickets beschikbaar via de site van de Sjoowavond of aan de kassa bij De Bebsel.

Jesper Dijkstra tijdens de generale repetitie van de Sjoowavonden gisteravond

Gerelateerde berichten

  • Artiestenparade tijdens Winters Genieten13 december 2017 Artiestenparade tijdens Winters Genieten Als voorschot op de Goorse Sjoowavonden die voor het laatste weekeinde van maart op het programma staan treden een groot aantal artiesten komende zondag op in het Goorse centrum tijdens […]
  • Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen16 maart 2017 Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen Voor de Sjoowavonden van morgen zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Het artiestenbal van de culturele vereniging De Deurdouwers in zaal De Bebsel is voor komende zaterdag al tijden stijf […]
  • Goorse Sjoowavonden in zomerse sferen26 januari 2016 Goorse Sjoowavonden in zomerse sferen De Goorse Sjoowavonden worden dit jaar in een zomers jasje gegoten. De Culturele Vereniging De Deurdouwers heeft dit jaar voor het thema 'Summernight Sjoow' gekozen. De muziek en de acts […]
  • Anouk blijft Sjoowavond trouw19 november 2018 Anouk blijft Sjoowavond trouw Anouk Schottink zal ook in de komende editie van de Sjoowavonden in de Goorse Bebsel weer te bewonderen zijn. De zangeres blijft het evenement trouw, ook na haar succes in het […]
  • Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel26 april 2018 Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel Een zevental Goorse artiesten zullen morgenmiddag acte de presence geven tijdens het zogenoemde 'Rondje van de Koning' op het plein bij De Bebsel. Dit evenement wordt voor het eerst […]