Artiesten Sjoowavond klaar voor het weekend

Het is het jaarlijkse artiestenfeest in zalencentrum De Bebsel waar vooraf een hoop tijd in wordt gestoken: De Sjoowavonden van de culturele vereniging De Deurdouwers. Die herbergen nu artiesten en muzikanten uit de hele Hof van Twente maar kennen toch nog de meeste deelnemers uit Goor zoals Jesper Dijkstra, Vocal Group The Journey, Marion Nibbelink, Priscilla Otte en de gebroeders Klarenbeek. Gisteravond was de generale repetitie en die belooft volgens de insiders veel goeds voor het komende weekeinde. De Sjoow’s hebben voor dit jaar de titel ‘Time Flies’ meegekregen en kennen morgen een aanvang met de eerste van twee Sjoowavonden en één matinee-voorstelling. De zaterdagavond-versie van de Sjoowavond is, haas traditioneel, al tijdens uitverkocht. Voor de voorstellingen van morgenavond en zondagmiddag zijn nog wel tickets beschikbaar via de site van de Sjoowavond of aan de kassa bij De Bebsel.

Jesper Dijkstra tijdens de generale repetitie van de Sjoowavonden gisteravond

Gerelateerde berichten

  • Artiestenparade tijdens Winters Genieten13 december 2017 Artiestenparade tijdens Winters Genieten Als voorschot op de Goorse Sjoowavonden die voor het laatste weekeinde van maart op het programma staan treden een groot aantal artiesten komende zondag op in het Goorse centrum tijdens […]
  • Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen16 maart 2017 Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen Voor de Sjoowavonden van morgen zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Het artiestenbal van de culturele vereniging De Deurdouwers in zaal De Bebsel is voor komende zaterdag al tijden stijf […]
  • Sjoowavonden worden kleurrijk24 januari 2020 Sjoowavonden worden kleurrijk De Sjoowavonden in zaal De Bebsel moeten dit jaar vooral kleurrijk worden. Het gekozen thema voor dit jaar is 'A Colourful Sjoow' en moet vooral een stuk muzikale diversiteit uitstralen […]
  • Sjoowavonden naar volgend jaar, kaarten blijven geldig13 maart 2020 Sjoowavonden naar volgend jaar, kaarten blijven geldig De Goorse Sjoowavonden worden dit jaar niet meer ingehaald. Na spoedoverleg is besloten om de muzikale voorstellingen bij De Bebsel niet meer in te lassen en de show die voor dit jaar is […]
  • Goorse Sjoowavonden in zomerse sferen26 januari 2016 Goorse Sjoowavonden in zomerse sferen De Goorse Sjoowavonden worden dit jaar in een zomers jasje gegoten. De Culturele Vereniging De Deurdouwers heeft dit jaar voor het thema 'Summernight Sjoow' gekozen. De muziek en de acts […]