Jessica wint kaarten voor Simon and Garfunkel-show

De twee tickets voor The Simon and Garfunkel-story die deze week door Goorsnieuws.nl zijn verloot in samenwerking met De Reggehof zijn gewonnen door Jessica Haverkate-Leusink. Zij gaf de juiste antwoorden op de drie vragen die werden gesteld over het legendarische zangduo. De show is komende zondagmiddag vanaf 15:00 uur in de grote zaal van De Reggehof en wordt opgevoerd door een ervaren Engelse cast.

Gerelateerde berichten

  • Sjoowavond, Kleine Zeemeermin en Circus Caroly15 maart 2019 Sjoowavond, Kleine Zeemeermin en Circus Caroly Wederom een overvolle activiteiten-agenda voor het komende weekeinde. Naast de Goorse Sjoowavonden is er vanavond een klassiek concert van leerlingen van de muziekschool en Symfonia […]
  • Win kaarten voor The Simon & Garfunkel Story11 maart 2019 Win kaarten voor The Simon & Garfunkel Story Wil jij kaarten winnen in De voor The Simon & Garfunkel Story in de Reggehof komende zondag?┬áKlim dan nu in de pen. Via Goorsnieuws.nl worden twee vrijkaartjes weggeven als jij het […]
  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december24 mei 2016 Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december De voorstelling die Ali B. zou geven in de Goorse Reggehof, is verplaatst van 26 november naar 3 december. De show van Remco Veldhuis die voor 3 december stond gepland is een week naar […]